Asus Rog Strix Laptop Alınır mı?

Windows 10 kullanacağım. Kodlama ile işim yok. Ideacad gibi 3d ve statik projeler hazırlamak için kullanacağım. Sadece ekranın sRGB oranı %53 olduğunu gördüm bana sorun yaratırmı bunu öğrenmek istiyorum.
Hocam emin olmadan yazmak istemedim srgb degeri %53 degil %100 bu arada. Internette iyice arastirdim. %53 olamaz zaten bu kalitede cihaz icin.

Hocam emin olmadan yazmak istemedim srgb degeri %53 degil %100 bu arada. Internette iyice arastirdim. %53 olamaz zaten bu kalitede cihaz icin.
Kaynak verebilir misin? %53 ve tn panel olduğunu gördüm bir yerde.

Çok iyi model. Isınma sorunu olacağını sanmıyorum. Malzemesi iyidir.
"Çok iyi model" dediğin cihazın ekranı berbat.

%62.50 sRGB ekranı var o bilgisayarda.

Kaynak verebilir misin? %53 ve tn panel olduğunu gördüm bir yerde.
Bu videodan baktim adamdaki model sadece 300hz versiyonu ve touchpadinde numpad bulunuyor. Ayrica ülkeye gore yaninda kamera gonderiyolarmis. Hindistana var mesela trye yok.

O zaman 3070 laptop alabilir o fiyata.

Çok ilginc bu laptopla ilgili çok az bilgi var internette. Kimse de tam olarak bu modeli incelememiş. Asusun kendi sitesinde de bulamadim

2k 165 hz ekranlı modelleri var bu ekranlarda da durum aynı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman 3070 laptop alabilir o fiyata.
Bu laptopun voltaj değerleri 3070 i karşılamıyor. Uv li gibi o 3070 anca 3060 performansı veriyor.

Normalde legion 5 pro önerirdim fakat Türkiyede satışı yok malesef ki bence aşırı saçma. Dört dörtlük cihaz o yoksa en iyi laptop diyebilirim. Incelemelerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Mux switch dr bulunuyordu üstelik.
hocam legion 5 pro yerine legion 5 gtx166ti 16gb ram li olanı nasıldır bilginiz var mı ? bazı yerlerde ısınma ile ilgili ve ekranda ölü piksel bulunduğuna dair yorumlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,677
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri