Samuray Penguen
80+
git gözlük alGTX1060-GTX970 olabilir, 1070 veya 980.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stoğu olmayan kartı atmayın artık!
git gözlük alGTX1060-GTX970 olabilir, 1070 veya 980.
Stoğu olmayan kartı atmayın artık!
Düzgün konuşmanızı tavsiye ederim, sadece 1 şubede var. Satın alma işlemlerine başlayın görün.stokta var gözlük almanız tavsiye ederim
Sen al.git gözlük al
evede kargoluyorlar size harbiden gözlük almanızı tavsiye ederimDüzgün konuşmanızı tavsiye ederim, sadece 1 şubede var. Satın alma işlemlerine başlayın görün.
istediğin yerev kargoyla gönderiyorlar sadece 1 şubede olsa ne değişir birde stokta olmayan kart önermeyin yazıyorsunDüzgün konuşmanızı tavsiye ederim, sadece 1 şubede var. Satın alma işlemlerine başlayın görün.
Sen al.
Aynen kargoluyorlar kardeşim yazık haline;evede karfgolıyorlar siz harbiden gözlük almanzı tavsiye ederim
istediğin yerev kargoyla gönderiyorlar sadece 1 şubede olsa ne değişir birde stokta olmayan kart önermeyin yazıyorsun
Anlamaz bu cahiller.Nerde aliniyo antalya magazadan teslim gozukuyo sadece bakmadan konusmayin lütfen
Bende öyle düşünüyorum hocam fiyat aralığını maksat satıp elimde para kalsın yine cs pubg vs. gibi oyunları oynayabileyim. Eskisi kadar oynamıyorum çünkü.4500 TL kouan da var 9000 TL yazan da. Burada iş biraz size bakıyor. Mesela sattıktan sonra yeni kart alacaksanız o kartın masrafını karşılasın diyebilirisin. Kesinlikle size kalmış bir karar ama ortalama 5500-6000 TL arası
arayıp parayı öderseniz gönderiyollar mağazaya en azından ben öyle mouse almıştım ama kalkmış olabilirAynen kargoluyorlar kardeşim yazık haline;
Anlamaz bu cahiller.
EN az 6 7 kİyi forumlar. Elimde Asus ROG Strix RTX 2060 var piyasa durumu çok altlardayken almıştım sizce şuan ederi kaçtır ne kadara satabilirim ?
Kalktıysa önerme o zaman bir de gözlük diyor sorunlu çocuk.arayıp parayı öderseniz gönderiyollar mağazaya en azından ben öyle mouse almıştım ama kalkmış olabilir