Asus Rog Strix RTX 2070 OC

Fury35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Control oynarken bütün ayarlar ultrada 1080p ve RTX high ayardayken ekran kartı ısısı 72 derecelere kadar geliyor bu normal bir ısı mı
Diğer oyunlarda 60-65 civarı oluyor

Control oynarken bütün ayarlar ultrada 1080p ve RTX high ayardayken ekran kartı ısısı 72 derecelere kadar geliyor bu normal bir ısı mı
kasanızın hava sirkulasyonu iyi olmayabilir

Bildiğim kadarıyla ekran kartı için 70 küsür dereceler pek mühim değil. Sizi rahatsız ediyorsa fanların hızını arttırıp soğutabilirsiniz.

72 derece ideal bir değer, korkun olmasın :)

Normal sıcaklıkta gayet iyi

Bu kadar güçlü bir kart için gayet iyi değerler. Keyfinize bakın :)

bence gayet normal çünkü RT core'lar çalışıyor ve ısıya daha çok katkıda bulunuyor buda ana çekirdekte ısı artışına neden oluyor :D

Gayet normal. RTX'de ekran kartının bütün fonksiyonları aktif hale geliyor ve kart ister istemez daha çabuk yoruluyor.
90 dereceye ulaşmadığı taktirde kullanmaya devam et.

ben sıkıntı çıkacağnı sanmıyorum 80-90 dereceyi bulmasında

Önde 3 fan ve arkada 1 egzoz fanı var kasayı eski tür masaüstü için yapılan masalardaki kasa bölümüne koyuyorum arkası sağı solu kapalı.
arkası kapalı ise havayı dışarı atamaz egzoz fan ile duvar arası 5 6 parmak boşluk bırakmanızı öneririm :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,340
Üyeler
197,868
Son üye
ardajosner
Geri