Bu kadar ön yargılı ve art niyetli olmaBirsürü insan boşuna cevap yazmış, birşeyler anlatmaya çalışmış. Konuyu açan kişi; zaten piyasayı biliyor, 4k edeceğinide biliyorki cevap verenlere "sizene" babında yazılar yazmış. Ama buraya konu açıyorki "acaba piyasa bilgisi olmayan bu forumdan birine 10k ya itelermiyim?" düşüncesinde. Yoksa ikinci el sitesinde kaç para ettiğini anlaması 2 dk ancak alır.
1 saattir burda konu açmışsın ama 2 dk sarı siteye RTX 2060 yazamadınmı? Bu kadarmı beyin fakirisin. Millette buna inansınmı. Salağa yatıp, saf arayan uyanık seni...ne alaka? piyasasına bakmadım neyin sallamasını yapıyorsun? boş yapıyorsun şuan. kimseye ürün satma derdinde değilim
Bu kafayla devam et.çok boş insansın dostum bu şekilde takılmaya devam et
Mesaj otomatik birleştirildi:
öneriler için teşekkür ederim dostlar ben kaba taslak fiyat belirdi aklımda
sanane keyfimin kahyasımısın değişik insan buradan gelen önerilere göre fiyat biçip koyucam sanane?1 saattir burda konu açmışsın ama 2 dk sarı siteye RTX 2060 yazamadınmı? Bu kadarmı beyin fakirisin. Millette buna inansınmı. Salağa yatıp, ***** arayan uyanık seni...
Bu kartın ederi o taş çatlasa 6K 3060 var bunu tokatlayip alan bunu almazlar5k'ya satmam çok düşük rakam
4.5k ya dolu 6600 dolu 2060 a kimsenin 6k vereceğini sanmıyorum 5k belki oda nvidia diyeBu kartın ederi o taş çatlasa 6K 3060 var bunu tokatlayip alan bunu almazlar
5k ya satarsan teşekkür etmen gerek alana dostum5k'ya satmam çok düşük rakam