Neler Yeni

Yardım Asus ROG STRİX RX5700 XT

Bodies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Kaya
Selamun Aleyküm,

Merhaba Arkadaşlar Ben Asus ROG STRİX RX5700 XT Almayı Düşünüyorum :)

Yazılımsal Ve Donanımsal Sorunlar Vardı Yazılımsal Sorunların Son 1 2 Sürümde Çoğunluğunun Düzeltildiğini Biliyorum Fakat Donanımsal Sorunları Düzeltildi mi Alsam Herhangi Bir Sıkıntı Çıkar mı ? Donanımsal Olarak

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
Ekleyip bunu almayı tercih ederim;

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Selamun Aleyküm,

Yazılımsal Ve Donanımsal Sorunlar Vardı Yazılımsal Sorunların Son 1 2 Sürümde Çoğunluğunun Düzeltildiğini Biliyorum Fakat Donanımsal Sorunları Düzeltildi mi Alsam Herhangi Bir Sıkıntı Çıkar mı ? Donanımsal Olarak
Driver konusunda değişen bir şey yok hatta güncel driverler daha da sorunlu sayılır ama bu modeli öneririm soğutması flana iyi ve kasa iyiyse ınno3d de olabilir.
Strix kronik sorunlu bu arada ve kartta RTX, DLSS 2.0, nvenc yok oc sıokıntısı var driver sorunları da yanında promosyon olarak geliyor ve 2070s uper %10 civarı daha güçlü. :D

Bodies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekleyip bunu almayı tercih ederim;
teşekkür ederim :) bu markayı bilmiyordum güvenilir mi ? teknik servis falan güzel mi ? bütçemi şuan bile aşmış durumdayım :/ monitör dahil 10k bütçem var şuan 10800 :) 10k ya monitör dahil bu ekran kartı ve b550 anakartlı bir sistem hazırlaya bilir misiniz ? rica etsem :)

FreakyXd

80+ Silver
Selamun Aleyküm,

o fiyata 2070s ler var

Bodies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Kaya
Driver konusunda değişen bir şey yok hatta güncel driverler daha da sorunlu sayılır ama bu modeli öneririm soğutması flana iyi ve kasa iyiyse ınno3d de olabilir.
Strix kronik sorunlu bu arada ve kartta RTX, DLSS 2.0, nvenc yok oc sıokıntısı var driver sorunları da yanında promosyon olarak geliyor ve 2070s uper %10 civarı daha güçlü. :D
kronik sorunlu olduğunu biliyorum kluzenim 2 3 hafta önce tuf rx5700xt aldım şuana kadar hiçbir sorun çıkmadı ısınmak hariç onun için rog strix tercih etmiştim bende 4 5 gündür araştırıyorum ve almaya baya korktum fakat bütçemde daha iyisine el vermiyo :) şuan bile bütçemi aşmış durumdayım :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

o fiyata 2070s ler var
bende yeni öğrendim :) genelde msi asus gigabayt falan baktım hep 2070 lerde bilmediğim 3 5 marka daha varmış :/ öğrenmiş oldum

DrWaterbender

80+ Bronze
Ben kullanıyordum bir sıkıntısı yok driver anlamındada bir sorunla karşılaşmamıştım lakin kaç paraya alacaksınız ben indirimde 3.5k ya almıstım indirimsiz 4.5 civarında bir fiyatı var ama o fiyatlara 2070s ler varken 5700 xt o fiyatlara alınmaz hocam

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler

Mümkünse 10400F + Z490 P/TUF Z490 da alabilirsin oyun performansı iyi ve az ısınıyor.

Bodies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Kaya

Mümkünse 10400F + Z490 P/TUF Z490 da alabilirsin oyun performansı iyi ve az ısınıyor.
çok teşekkür ederim yardımların için :) uzun zamandır intel işlemci kullanıyorum :) birazda amd kullanmak istediğimden r5 3600 alıcam :/ tekrardan teşekkür ederim :)

Ben kullanıyordum bir sıkıntısı yok driver anlamındada bir sorunla karşılaşmamıştım lakin kaç paraya alacaksınız ben indirimde 3.5k ya almıstım indirimsiz 4.5 civarında bir fiyatı var ama o fiyatlara 2070s ler varken 5700 xt o fiyatlara alınmaz hocam
o fiyatlarda 2070 olduğunu bilmiyordum :) bilmeidğim 3 5 marka varmış öğrenmiş oldum :)

merhaba bir şey daha sormak istiyorum Inno3D nin türkiyede servisi yok mu ? kartta herhangi bir arıza çıkarsa distribütör lerin çoğu çok ilgilenmiyor da herhangi bir sorun olur mu ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
çok teşekkür ederim yardımların için :) uzun zamandır intel işlemci kullanıyorum :) birazda amd kullanmak istediğimden r5 3600 alıcam :/ tekrardan teşekkür ederim :)

o fiyatlarda 2070 olduğunu bilmiyordum :) bilmeidğim 3 5 marka varmış öğrenmiş oldum :)

merhaba bir şey daha sormak istiyorum Inno3D nin türkiyede servisi yok mu ? kartta herhangi bir arıza çıkarsa distribütör lerin çoğu çok ilgilenmiyor da herhangi bir sorun olur mu ?
Onu bilmiyorum aslında ynai o konuları. :D ama paliti de alabilirsin bu modeli iyi oldukça.

Bodies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Kaya
Onu bilmiyorum aslında ynai o konuları. :D ama paliti de alabilirsin bu modeli iyi oldukça.
onu biraz araştırıyım :) palitin türkiyede servisi varmı 1 2 siteye baktımda yorumlarda genelde muhattam olacak varmıdır bilmiyorum falan yazmışlar

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Top Bottom