ASUS ROG STRİX RX580 RGB nasıl ayarlarım

ZODIAC_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,036
Merhaba . Asus rog strix rx580 8gb modeli ekran kartına sahibim , ekran kartının üstündeki rog logosunun isigi yanıyor ama alt taraftaki ve yandaki ışıklar yanmıyor ayrıca rog logosunun renginide değiştiremiyorum . Nasıl o ışıkları aktif edebilirim ve renk değiştirebilirim ? Armory crate desteği vermiyorlar ve hiç bir yerde aura sync bulamıyorum .

ışıklarının ekran kartı üzerindeki bağlantısında bir sorun olabilir eğer ki bağlantısında bir sorun yoksa yazılımsal olarak bir destek bulamayabilirsin renk ayarlaması için önceden yanıyordu sonradan mı söndü yoksa 2.el olarak almış olabilirsiniz aldığınız da sönük müydü

ışıklarının ekran kartı üzerindeki bağlantısında bir sorun olabilir eğer ki bağlantısında bir sorun yoksa yazılımsal olarak bir destek bulamayabilirsin renk ayarlaması için önceden yanıyordu sonradan mı söndü yoksa 2.el olarak almış olabilirsiniz aldığınız da sönük müydü
Sorun fiber optik kabloymus . İşlevini yitirmiş . Ucuza fiber optik kablo bulmaya çalışıyorum . Renk ayarı ise armory crate desteği rx500 serisi için yok , aura sync ise şuan piyasada yok .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,288
Üyeler
174,111
Son üye
Ram20S
Geri