Cevap yazan yokkibende 1 ay içinde avusturalya ya gideceğim bu modeli almayı düşünüyorum hem oyun hem iş için bilgili ya da kullanan biri varsa yorum yapabilir mi
Forumda bilgisi olan insanlar banlanıyorbende 1 ay içinde avusturalya ya gideceğim bu modeli almayı düşünüyorum hem oyun hem iş için bilgili ya da kullanan biri varsa yorum yapabilir mi
forumda hiç boş yere banlanan birisini görmedim sadece bazen boş yere uyarı atılıyorForumda bilgisi olan insanlar banlanıyor
hocam sizin silver dereceniz var vardır bilginiz şimdi bu laptop nasıl?forumda hiç boş yere banlanan birisini görmedim sadece bazen boş yere uyarı atılıyor
bro yeterince vakit geçirmiyorsun demektir kaç platin banlandı... hemde apoyla kavga ediyorlar diye. Ben yardım etmiyorum artık bilgi alıp çıkıyorum.forumda hiç boş yere banlanan birisini görmedim sadece bazen boş yere uyarı atılıyor
Alakası yok, sırf Abdullah Hacıgül'e karşı geldiler diye çoğu eski ve bilgili üye perma yedi. Üstelik çoğu tek bir konu altında banlandı.forumda hiç boş yere banlanan birisini görmedim sadece bazen boş yere uyarı atılıyor
+1 bu forumda bakkal işi kurallar var, aynı yazıyı 2 farklı kişi yazmıştı birini raporladım ceza aldı birini raporladım ceza almadı. Şuan bu konudakinin 16 lık modelini kullanıyorum, piyasadaki tüm laptoplar hakkında da bilgim var ama ban yememek için yazmıyorum Bilgi alır çıkarım.Alakası yok, sırf Abdullah Hacıgül'e karşı geldiler diye çoğu eski ve bilgili üye perma yedi. Üstelik çoğu tek bir konu altında banlandı.
cihaz sıcaklık durumları falan nedir hocam yardım ederseniz seviniriz+1 bu forumda bakkal işi kurallar var, aynı yazıyı 2 farklı kişi yazmıştı birini raporladım ceza aldı birini raporladım ceza almadı. Şuan bu konudakinin 16 lık modelini kullanıyorum, piyasadaki tüm laptoplar hakkında da bilgim var ama ban yememek için yazmıyorum Bilgi alır çıkarım.
Neden ban yiyesin ?+1 bu forumda bakkal işi kurallar var, aynı yazıyı 2 farklı kişi yazmıştı birini raporladım ceza aldı birini raporladım ceza almadı. Şuan bu konudakinin 16 lık modelini kullanıyorum, piyasadaki tüm laptoplar hakkında da bilgim var ama ban yememek için yazmıyorum Bilgi alır çıkarım.
Üstte yazılanları okumadın mı dostum?Şahsen biraz daha ekleyip bunu alırdım.
MSI Raider GE78HX 13VI-036TR I9-13980HX 64GB DDR5 4TB SSD 16 GB GeForce RTX 4090 17.0'' QHD+ 240Hz W11 Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Neden ban yiyesin ?
Şimdi gördüm.Üstte yazılanları okumadın mı dostum?