🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Wireless Klavye 5.699₺

Reaksiyon skoru
131
RX modeline sahibim, beyazı kolay kolay bu fiyata ve stoğa düşmüyordu, alınır bence.

Şarjı min 1 hafta gidiyor benim, bilgisayar uzun süre açık olmasına rağmen,ama hızlı şarj yok.Şarj olurken 5-6 saat bekletiyor.

hot swappable switch ile on numara klavyedir. numlocksuz yapamayanlar için birebir. aynı zamanda aynı anda 3 adede kadar bt kullanımı da sağlaması sayesinde macle beraber kullanıyorum tek eksisi touchid yok :D -şaka şaka

NX snow switchlerde hem çalışma aralığı hem de ses olarak -hem de bileşen kalitesinden dolayı tok bir yazma hissiyatı sunuyor. ben yıllar önce bu fiyata almıştım.

az önce çektim bir tane teşekkürler paylaştığınız için. 5 de taksit yaptı.

Epomaker Galaxy 100 almıştım onu iptal edip bunu almak mantıklı mı?

hot swappable switch ile on numara klavyedir. numlocksuz yapamayanlar için birebir. aynı zamanda aynı anda 3 adede kadar bt kullanımı da sağlaması sayesinde macle beraber kullanıyorum tek eksisi touchid yok :D -şaka şaka

NX snow switchlerde hem çalışma aralığı hem de ses olarak -hem de bileşen kalitesinden dolayı tok bir yazma hissiyatı sunuyor. ben yıllar önce bu fiyata almıştım.
rog strıx scope 2 nx snow modeli var bende hediye gelmişti. hiç beğenmedim tuşlar çok yumuşak 1 senedir öyle boşta duruyor 50 tllik frisb klavye daha rahat geliyor satabilirsem satacam klavyeyi.

bende var sorusu olan sorabilir, benim için kötü yanları, tuşların altındaki kısım yansıyan metal ışık ordan yansıyor, üst takım tuşlarının üstünde yazan bazı kısayol tuşlarına aydınlatma yetmiyor aydınlatılmıyor, onun dışında asus sevmem ama iyi ürün, asus tr pazarında her influncera reklam verdiği için çok dandik ürünlerde bile asus kaliteli algısı yarattı ama çogu ürünü çok dandik. özellikle fanları ve ekipmanlarda kullanılan suni deri vs

Aydınlatma nasıl yetmiyor şaşırdım, aynı ürün bende de var.Geceleri fazla parlak olduğundan kısıyorum hatta.Acaba parlaklık ayarını bilmiyor olabilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,792
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri