MerchantJueL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 251

ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik RGB Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

büyük enter severiz de küçük sol shift...1 yıldır kullanıyorum ürün fotoğraftaki gibi değil. Büyük enter'li olarak geliyor. Sol shift tuşu da uzun değil kısa.
uzdu5049 u model isminin devamı. 889 u fiyatı sandım. üzdü.
5049-889 yazmis da biraz yanlis anlasilmis engelli olmalik bi durum yokBaşlığı engelli olduğun için mi yanlış yazdın yoksa gözünden mi kaçtı
Benim de büyük tercihimdi ama Cs oynarken de sık sık kullanmama rağmen hiç rahatsız etmedi hocam.büyük enter severiz de küçük sol shift...
shift mi enter mi rahatsız etmediBenim de büyük tercihimdi ama Cs oynarken de sık sık kullanmama rağmen hiç rahatsız etmedi hocam.
shiftin küçük olması rahatsız etmedi hocam. Enter zaten çoğu kişinin tercihi olduğu gibi büyük yapılmış. Sol shift sol ctrl ile tam olarak aynı boyuttashift mi enter mi rahatsız etmedi
benim klavye de aynı hocam boyut olarak. küçüktür basıp duruyorum kafayı yiyecem en sonundashiftin küçük olması rahatsız etmedi hocam. Enter zaten çoğu kişinin tercihi olduğu gibi büyük yapılmış. Sol shift sol ctrl ile tam olarak aynı boyutta
Eski klavyemde büyük olmasına rağmen hiç zorluk çekmedim. Kişiden kişiye değişiyor demekki.benim klavye de aynı hocam boyut olarak. küçüktür basıp duruyorum kafayı yiyecem en sonunda