Neler Yeni

Yardım Asus ROG Strix Scope RX Klavye Alınır mı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Asus rog serisinin aşığı olarak bu klavyeyi almayı düşünüyorum ve zaten çoğu kişi kaliteli diyordu benim için önemli olan Sessiz bir klavye ve buda kırmızı switch sessizdi diye hatırlıyorum normalde membran kulanıyorum malzeme kalitesi ve uzun süre kulanım istiyorum.

@Kürşat Kütükçü @Yavuz Sultan Selim

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Metehan
1800 küsüre almıştım 1-1.5 ay önce. Gayet memnunum. Ss Apex 3 ten geçtim çağ atladım resmen

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1800 küsüre almıştım 1-1.5 ay önce. Gayet memnunum. Ss Apex 3 ten geçtim çağ atladım resmen
Asusun özelikle ROG serisi için kötü bir ürün yapıcağını hiç düşünmüyorum ama memnun olmayan varmı açaba senin için eksi bir yanı varmı ve klavye sesli mi ?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,682
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Asusun özelikle ROG serisi için kötü bir ürün yapıcağını hiç düşünmüyorum ama memnun olmayan varmı açaba senin için eksi bir yanı varmı ve klavye sesli mi ?
Arkadaşım tklsini kullanıyordu gayet memnundu, öneriyordu.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Metehan
Çok bi sesi yok blue Switch o yüzden almadım. Sese takıntılı biriyim ama beni rahatsız etmedi. Aksine sesi hoşuma gitti fps oyunlarında güzel bi ambiyans oluyor. Metal gövdesi olduğu için ağır bi yapısı var. Premium hissiyatı ilk andan itibaren alırsın. Switch keycaps falan pek bilgim yok o fiyata daha iyileri vardır yoktur bilemem. Bu fiyat bandında tavsiye eder misin dersen ben tavsiye ederim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,682
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ne zamandır kulanıyor switchleri kaliteli mi uzun süre gidecek cinsden midir?
Geçen sene mart gibi almıştı, öve öve bitiremiyordu hocam rog klavye sonuçta ya üzmez :D

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Geçen sene mart gibi almıştı, öve öve bitiremiyordu hocam rog klavye sonuçta ya üzmez :D
Çok teşekkür ederim bu rog konusunda kesinleşti fikrimde şu kulaklığı napıcam bilmiyorum etiket de attım hocam bakabilri misin ya

Thadox

80+ Bronze
Ne zamandır kulanıyor switchleri kaliteli mi uzun süre gidecek cinsden midir?
Switchler asusun kendi üretimi. Optik Switch olduğu için zamanla performansında bir azalma olmaz. Keycapslerin dokunma hissiyatı çok hoşuma gitti ilk anda beni cezbetti sonra alışınca normal geldi. Oldukça hassas. Tek beğenmediğim yanı kablosu oldu. Çok kalın olduğu ve örgülü olmadığı için beğenmedim ancak 2 tane kabloyu birleştirmişler normaldir. Kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum ben araştırdım bunu buldum aldım ve hiç pişmanlığım yok.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Switchler asusun kendi üretimi. Optik Switch olduğu için zamanla performansında bir azalma olmaz. Keycapslerin dokunma hissiyatı çok hoşuma gitti ilk anda beni cezbetti sonra alışınca normal geldi. Oldukça hassas. Tek beğenmediğim yanı kablosu oldu. Çok kalın olduğu ve örgülü olmadığı için beğenmedim ancak 2 tane kabloyu birleştirmişler normaldir. Kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum ben araştırdım bunu buldum aldım ve hiç pişmanlığım yok.
Asus öz abim yapmış bu işi :D hocam sen bilgili birine benziyorsun şu benim kulaklık konusunada bakar mısın rıca etsem

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çevre birimleri konusunda fazla bilgim yok kusura bakmayın 😊 yanlış yönlendirme olmasın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom