Neler Yeni

ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe NX Red Türkçe Mekanik Klavye 1399 TL

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
Merhaba arkadaşlar,

Donanim arşivi ayın ürünlerinde 1400 e satılmıştı. Ardından 1590 a ben yine ilan açmıştım şu anda 1399 tl ye ayın ürünleri fiyatıyla. Alacak olanlar kaçırmasın harika bir ürün.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Merhaba arkadaşlar,

Donanim arşivi ayın ürünlerinde 1400 e satılmıştı. Ardından 1590 a ben yine ilan açmıştım şu anda 1399 TL ye ayın ürünleri fiyatıyla. Alacak olanlar kaçırmasın harika bir ürün.

Dostum senden bir şey rica edebilir miyim? Ben de ayın ürünlerinden Asus Tuf K3 almıştım sonra RGB de çınlama sesi olduğu için iade ettim. Ayrıca tuşlar da 14mm yerine genişliği 12mm bana dar geldi.
Senden ricam. Sessiz bir ortamda RGB özellikle beyaz ışıkta kulağını klavyeye getirebilir misin? Bir ötme çınlama duyuyor musun (ama ortam sessiz olsun)? Diğer K3 te bundan şikayet eden çok vardı. Sese hassas olan kişiler için problem bu. Özellikle gece kullanırken.
Bir de tuş genişliği kaç mm? bu ikisini söyleyebilirsen ben de sipariş geçebilirim.
Şimdiden teşekkürler

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum senden bir şey rica edebilir miyim? Ben de ayın ürünlerinden Asus Tuf K3 almıştım sonra RGB de çınlama sesi olduğu için iade ettim. Ayrıca tuşlar da 14mm yerine genişliği 12mm bana dar geldi.
Senden ricam. Sessiz bir ortamda RGB özellikle beyaz ışıkta kulağını klavyeye getirebilir misin? Bir ötme çınlama duyuyor musun (ama ortam sessiz olsun)? Diğer K3 te bundan şikayet eden çok vardı. Sese hassas olan kişiler için problem bu. Özellikle gece kullanırken.
Bir de tuş genişliği kaç mm? bu ikisini söyleyebilirsen ben de sipariş geçebilirim.
Şimdiden teşekkürler
Henüz işteyim eve geçtigimde geç olmaz ise bakar haber etmeye calısırım

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Şimdiden teşekkürler
Bende de k3 var öyle bir sorun yok

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denedim herhsngi bir sorun ses yok haberiniz olsun

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Bende de k3 var öyle bir sorun yok
çok çok ince tiz bir ses ve sadece ortam tamamen sessizken ortaya çıkıyor. (Ledleri söndürünce sıfır ses. Kırmızıda çok az. Beyaz'da aşırı ötüyor. Ekran kartlarındaki coil wine gibi düşün. Ledlerin bağlı olduğu devreden mi ledlerden mi geliyor bilmiyorum. Google a yazarsan Türk veya yabancı kaynaklarda bu sorunu yaşayanlar var Tuf k3 modelinde. Sadece bu modellerde de değil. Corsair bazı klavyelerde de. Bence çoğunda var ama herkes duymuyor bu sesi veya herkeste ses oranı farklı. Aşağıda bir iki tane video farklı markalarda da oluyor bu sorun.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim herhsngi bir sorun ses yok haberiniz olsun
Teşekkürler

Top Bottom