somoncum
80+ Gold
- Katılım
- 1 Nisan 2020
- Mesajlar
- 5,483
- Reaksiyon skoru
- 2,476
Dün valla 100₺ lik oyun 1200₺ yi gördükten sonra umursamıyorum artık hiç bir şeyi.vermeye alışmışsak demek...
Dün valla 100₺ lik oyun 1200₺ yi gördükten sonra umursamıyorum artık hiç bir şeyi.vermeye alışmışsak demek...
Hocam yarın almaya gidecem ama fiyatına değer mi sizce?Beyler monitör geldi iyi hoş ölü pixel veya ghosting sorunu görmedim şimdilik fakat 270 hz monitör satıp içine usb typ c hdmi ve usb 3.0 kablosu koylarken 270 hz monitör e neden DP kablosu koyamazsın eyyy asus bu nasıl bir pazarlama.
50cd daha düşük parlaklığı ve dahili hoparlör yokmuş. Diğer forumlarda vg259qm den daha alt sınıf bir monitör olarak bahsetmişler.valla hiç bir fikrim yok açıkçası.
Bölgeye özel kutulama yapıyorlae bir çok modelde ondan dolayı olmayabiliyor. Ürün kodunu kontrol etmek lazım onun içinincelemesi tr de yok kendi sitesinde ki kılavuz da olduğu yazıyor hatta. Ama en saçma olayı neden 270 hz monitör e dp koyulmaz hdmi koyma dp koy ben niye 240hz de kalacam ki o zaman gider 240 hz alırdım.
VG250QM bir tık iyi diye okumuştum sanırım bir yerde ama tam kesin bilgim yok. @Emre mete Monitör nasıl? Panel kalitesi vs.?VG259QM a göre nasıl acaba.
vg259qm piyasada yok bir de, ikinci el satanlara bakıyorum istanbulda doğru düzgün temiz yokValla benimde uzun zamandır kafamda vg259qm modeli vardı. Omu alacaktım. Bu rog modeli çıkınca verdim siparişi.
Bakalım gelince test edeceğim.
Ben stok bekliyorum ya‚ bu rog hoşuma gitmedi.vg259qm piyasada yok bir de, ikinci el satanlara bakıyorum istanbulda doğru düzgün temiz yok
monitör güzel ben çok beğendim tek olumsuz yeri kablo işte.Hocam yarın almaya gidecem ama fiyatına değer mi sizce?
panel kalitesi çok güzel ben çok beğendim ölü pixel ghosting vs de çıkmadı gayet güzelVG250QM bir tık iyi diye okumuştum sanırım bir yerde ama tam kesin bilgim yok. @Emre mete Monitör nasıl? Panel kalitesi vs.?
Aynen kanka bende çok baktım. Temiz ikinci el bulamadım. Birde bazı monitörlerin yanları atmıştı rengi solmuştu. Yapı kalitesi tuf olduğu bi tık zayıf geldi. Bilmiyorum kullanım ile alakalı olabilir. Rog olduğu için ve daha yeni teknoloji olduğu için aldım. Bakalım umarım pişman olmayız.vg259qm piyasada yok bir de, ikinci el satanlara bakıyorum istanbulda doğru düzgün temiz yok