Öneri Asus rog strix xg249cm

Beyler monitör geldi iyi hoş ölü pixel veya ghosting sorunu görmedim şimdilik fakat 270 hz monitör satıp içine usb typ c hdmi ve usb 3.0 kablosu koylarken 270 hz monitör e neden DP kablosu koyamazsın eyyy asus bu nasıl bir pazarlama.
Hocam yarın almaya gidecem ama fiyatına değer mi sizce?

incelemesi tr de yok kendi sitesinde ki kılavuz da olduğu yazıyor hatta. Ama en saçma olayı neden 270 hz monitör e dp koyulmaz hdmi koyma dp koy ben niye 240hz de kalacam ki o zaman gider 240 hz alırdım.
Bölgeye özel kutulama yapıyorlae bir çok modelde ondan dolayı olmayabiliyor. Ürün kodunu kontrol etmek lazım onun için

Valla benimde uzun zamandır kafamda vg259qm modeli vardı. Omu alacaktım. Bu rog modeli çıkınca verdim siparişi.
Bakalım gelince test edeceğim.

Valla benimde uzun zamandır kafamda vg259qm modeli vardı. Omu alacaktım. Bu rog modeli çıkınca verdim siparişi.
Bakalım gelince test edeceğim.
vg259qm piyasada yok bir de, ikinci el satanlara bakıyorum istanbulda doğru düzgün temiz yok

Hocam yarın almaya gidecem ama fiyatına değer mi sizce?
monitör güzel ben çok beğendim tek olumsuz yeri kablo işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VG250QM bir tık iyi diye okumuştum sanırım bir yerde ama tam kesin bilgim yok. @Emre mete Monitör nasıl? Panel kalitesi vs.?
panel kalitesi çok güzel ben çok beğendim ölü pixel ghosting vs de çıkmadı gayet güzel

vg259qm piyasada yok bir de, ikinci el satanlara bakıyorum istanbulda doğru düzgün temiz yok
Aynen kanka bende çok baktım. Temiz ikinci el bulamadım. Birde bazı monitörlerin yanları atmıştı rengi solmuştu. Yapı kalitesi tuf olduğu bi tık zayıf geldi. Bilmiyorum kullanım ile alakalı olabilir. Rog olduğu için ve daha yeni teknoloji olduğu için aldım. Bakalım umarım pişman olmayız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,604
Üyeler
187,859
Son üye
reewask
Geri