Neler Yeni

ASUS ROG STRIX XG259cmS monitördeki 1 ölü pikselin çoğalma ihtimali var mı?

Klatenix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Kızıldağ
Satın aldığım ASUS ROG STRIX XG259cmS model monitörde 1 adet ölü piksel çıktı beyaz ve yeşil renklerde belli oluyor. Aslında oldukça küçük, eski monitörümde de vardı ve 3-4 sene kullandım, ne arttı ne de azaldı, hep aynı kaldı. Bu durum beni rahatsız etmiyor ama esas endişem çoğalıp çoğalmayacağı. Sonuçta 9000 TL ödedim, az bir para değil. Yorumlarınızı bekliyorum.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Çoğalacağını sanmıyorum ama teknoloji işi her zaman şanstır hocam. İade edip tekrardan almayı düşündünüz mü?

yagiz6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yağız
Bencede iade edin okadar para vermişsiniz

ProCoup

80+ Bronze
Satın aldığım ASUS ROG STRIX XG259cmS model monitörde 1 adet ölü piksel çıktı beyaz ve yeşil renklerde belli oluyor. Aslında oldukça küçük, eski monitörümde de vardı ve 3-4 sene kullandım, ne arttı ne de azaldı, hep aynı kaldı. Bu durum beni rahatsız etmiyor ama esas endişem çoğalıp çoğalmayacağı. Sonuçta 9000 TL ödedim, az bir para değil. Yorumlarınızı bekliyorum.
İade veya değişim talep edin hocam kusurlu mal sonuçta. büyüsün veya büyümesin.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,060
İsim
.
Ucuz bir ürün olsa kullan gitsin bir şey olmaz derdim ama iade et kral.
Ben vatandan kutusunu açıp bakarak ölü pixel olduğunu bile bile almıştım mesela.
Kenarda göze batmıyordu salla gitsin dedim aldım 9K çok para nereden aldın ?

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Iaroslav
olu piksel mi Sıkışmış piksel mi
olu piksel renk gostermez oludur siyah noktadir
Sıkışmış piksel ise renk gosterir, rgb den olusan piksel in kirmizi, mavi ve yesil renginden birini gosterimedigi icin rengi karistiramayip istedigin rengi vermemesidir (yesil renkte belli oluyor dedigine gore buyuk ihtimalle yesil rengi gosteremiyordur ,mavi ve kirmizi da sorun yoktur o zaman)
ve Sıkışmış pikselin duzelebilme ihtimali var
jscreenfix bu siteden asagidan start verin ve bir renk kutucugu baslatiyor ,Sıkışmış pikseliniz oldugu yere o kutucugu surukleyin 10 dk bekleyin duzelebilir zor bir ihtimal ama sans isi, deneyin ben denemistim bende ise yaramadi maalesef

Top Bottom