Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Asus Rog Strix Z490-F İ9 10850K'yı 5.1GHZ Hızlarında kaldırabilir mi?
@RevDeisDou ROg en iyisi diyordu, hocam rog kötü değil hem ben rog seviyorum, hem rog 10800-11000TL daha ucuz.Powercolor hellhound daha iyi rog'dan
Hocam önü NZXT kasalar gibi kapalı mı yoksa açık mı anlayamadım.Ederi 750 TL olan bir kasa MB511. P500A yerine asla tercih edilmez. P500A Mesh linki atayım.
![]()
PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHÂEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHÂEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Tamamen mesh ön paneli.@RevDeisDou ROg en iyisi diyordu, hocam rog kötü değil hem ben rog seviyorum, hem rog 10800-11000TL daha ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam önü NZXT kasalar gibi kapalı mı yoksa açık mı anlayamadım.
750TL bulabirsem bakayım hocam.
Yo Rog da iyi ama hellhound daha iyi.@RevDeisDou ROg en iyisi diyordu, hocam rog kötü değil hem ben rog seviyorum, hem rog 10800-11000TL daha ucuz.
2 dereceden zarar gelmez hocam da 73 derece de mi çalışacak?
Bu hotspot sıcaklığı. Edge sıcaklığı var bide o farklı. AMD kartlarda 2 tane sıcaklık var.2 dereceden zarar gelmez hocam da 73 derece de mi çalışacak?
Ne anlama geliyorlar? Ortalama 60-63 olur mu?Bu hotspot sıcaklığı. Edge sıcaklığı var bide o farklı. AMD kartlarda 2 tane sıcaklık var.
Bu hotspot sıcaklığı. Edge sıcaklığı var bide o farklı. AMD kartlarda 2 tane sıcaklık var.
Edge temperature çekirdeğin kenarı hotspot ise çekirdeğin ortası. Senin 60-63 dediğin edge sıcaklığı. Ama amd kartlarda edge sıcaklığının nerdeyse hiç önemi yoktur asıl olay hotspot'dur.Ne anlama geliyorlar? Ortalama 60-63 olur mu?
GT301 in önü kapalı değil bu 1 ikinici ise sen edge sıcaklığına bakıyorsun.Önü kapalı kasada 55-60 derece.
Knk videodaki kasa GT501.Edge temperature çekirdeğin kenarı hotspot ise çekirdeğin ortası. Senin 60-63 dediğin edge sıcaklığı. Ama amd kartlarda edge sıcaklığının nerdeyse hiç önemi yoktur asıl olay hotspot'dur.
GT301 in önü kapalı değil bu 1 ikinici ise sen edge sıcaklığına bakıyorsun.
Edge temperature çekirdeğin kenarı hotspot ise çekirdeğin ortası. Senin 60-63 dediğin edge sıcaklığı. Ama amd kartlarda edge sıcaklığının nerdeyse hiç önemi yoktur asıl olay hotspot'dur.
Yok o işaretlediğin yer edge işte. Hotspot tam ortası.
Ee işte önü yeterince açık işte kenarlardanKnk videodaki kasa GT501.
E hocam 73 derece iyi bence.Yok o işaretlediğin yer edge işte. Hotspot tam ortası.
Ee işte önü yeterince açık işte kenarlardan
Iyi tabi. Benim kart 100 dereceE hocam 73 derece iyi bence.
MB511 ARGB'nin daha açık.Yok o işaretlediğin yer edge işte. Hotspot tam ortası.
Ee işte önü yeterince açık işte kenarlardan