Açmaya yaradığını bende biliyorum ama nasıl açabilirim sonuçta AMD software de adaptive sync compatible olarak gözüküyor onu ben freesync premium pro yapmak istiyorum öyle kullanmak istiyorum.Değişken yenileme hızı zaten G-Sync ve Freesync açmanıza yarıyan bir özellik. O özellik açık kalmalı.
Hocam ikisi de aynı teknoloji. Aynı anda aktif edemezsiniz zaten.Açmaya yaradığını bende biliyorum ama nasıl açabilirim sonuçta AMD software de adaptive sync compatible olarak gözüküyor onu ben freesync premium pro yapmak istiyorum öyle kullanmak istiyorum.
Anladım Hocam teşekkür ederim.Hocam ikisi de aynı teknoloji. Aynı anda aktif edemezsiniz zaten.
AdaptiveSync demek FreeSync veya G-Sync demek. FreeSync ve G-Sync, Amd ile Nvidia'nın lisanslı isimleridir. Adaptive ise genel bir isim. Siz ne şekilde olursa olsun her ekran kartında açabilirsiniz demek oluyor.
Kısacası AdaptiveSync : FreeSync
Monitör direkt olarak AdaptiveSync destekli olduğu için menüde de öyle gözükecektir. Yani şu an aynı şeyi açmış bulunmaktasınız sadece ismi farklı.