Neler Yeni

ASUS ROG X13 FLOW NASİL?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,363
İsim
Bilal Tepe

Pili bataryada kaç saat götürür Macbook pro M2 alıcaksın lakin azıcık da oyun oynarım diye bu modeli merak ettim ayrica harici gpu da takiliyormus buna ilerde öyle bişey de yapabilirim

2.secenek : Huawei nin i7 12700h grafik kartsız modelini de alabilirim veya i9 12900h
Asus rog x13 mu Macbook pro M2 mi Huawei i9 12900h veya i7 12700h mi yardım ederseniz sevinirim azcik oyun oynarım belki diye düşünüyorum

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik

Pili bataryada kaç saat götürür Macbook pro M2 alıcaksın lakin azıcık da oyun oynarım diye bu modeli merak ettim ayrica harici gpu da takiliyormus buna ilerde öyle bişey de yapabilirim

2.secenek : Huawei nin i7 12700h grafik kartsız modelini de alabilirim veya i9 12900h
Asus rog x13 mu Macbook pro M2 mi Huawei i9 12900h veya i7 12700h mi yardım ederseniz sevinirim azcik oyun oynarım belki diye düşünüyorum
İslemci önemliyse eğer birazda oyun istiyorsanız olabilir

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,363
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklımdaki tek soru batarya süresi ne kadar gider hiçbir bilgi bulamadım bu konu hakkında mesela film izlesem kaç saat gider sadece film için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya M2 ilsmeci Macbook alıp otursammi karar veremiyorum

@muskA

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Aklımdaki tek soru batarya süresi ne kadar gider hiçbir bilgi bulamadım bu konu hakkında mesela film izlesem kaç saat gider sadece film için

@muskA
Onu cidden bende bilmiyorum

muskA

80+ Silver

@muskA
Benim m1 MacBook Air 20 saat ekran süresi veriyor,pro da 1 gün verir diye düşünüyorum.
Ekran kalitesi cidden mükemmel.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ben de bunlardan birini düşünüyorum ama ben ROG değil TUF olm modeli listeme almıştım 13” çok küçük gelmişti bana hem o kadar küçük bir laptopta o donanım çok ısınır bence.

Benim m1 MacBook Air 20 saat ekran süresi veriyor,pro da 1 gün verir diye düşünüyorum.
Nasıl yani bilgisayarla 20 saat film falan izlesek şarj bitmiyor mu?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,363
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bunlardan birini düşünüyorum ama ben ROG değil TUF olm modeli listeme almıştım 13” çok küçük gelmişti bana hem o kadar küçük bir laptopta o donanım çok ısınır bence.

Nasıl yani bilgisayarla 20 saat film falan izlesek şarj bitmiyor mu?
Ben dokunmatik ekranı ayrıca iyi işlemci diye istedim ama bilemedim

Sanırım Macbook pro M2 alicam ama karar da veremiom macbookta sadece LoL oynayabilirim😀

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,363
İsim
Bilal Tepe
Ekran oranı, hoparlör, Webcam vs hepsi Air modelde daha gelişmiş. Kıyaslamalarına bak ne demek istediğimi anlarsın zaten.
Çok baktım ekranı vs daha kaliteli evet ama 8 CPU 8 gpu olanı 26 bin TL Macbook pro da 8 cpu 10 gpu olanı 25700tl

muskA

80+ Silver
Ben dokunmatik ekranı ayrıca iyi işlemci diye istedim ama bilemedim

Sanırım Macbook pro M2 alicam ama karar da veremiom macbookta sadece LoL oynayabilirim😀
Bazı Steam oyunlarını da destekliyor,cs go ets 2 war Thunder vs bilindik oyunları.
Pişman olmazsın rahatlıkla alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,178
Üyeler
163,957
Son üye
ET7isBEST
Top Bottom