ASUS ROG X13 FLOW NASİL?

Gurgenclerden buldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca mac pro 3 saat daha fazla şarz süresi veriyor ve gpu daha güçlü 2 çekirdek daha fazla :/
Dostum arkadaşın dediği gibi pozitif teknolojiden almanı tavsiye ederim,öğrenci indirimli daha ucuza geliyor.

Hem oyun oynamak hem de pil süresi istiyorsan mac m2 fiyatına RX6700M'li Delta 15 neden düşünmüyorsun?

Dostum arkadaşın dediği gibi pozitif teknolojiden almanı tavsiye ederim,öğrenci indirimli daha ucuza geliyor.
Öğrenci indirimi bitmiş dostum :(

Hem oyun oynamak hem de pil süresi istiyorsan mac m2 fiyatına RX6700M'li Delta 15 neden düşünmüyorsun?
Pil süresi ne kadar film izleme süresi kaç saat ?

Gurgenclerden buldum

Ayrıca mac pro 3 saat daha fazla şarz süresi veriyor ve gpu daha güçlü 2 çekirdek daha fazla :/
O süre yalnız en düşük parlaklıkta ve en hafif şeylerdeki süre babamda m1 air var 20 saat vermiyor 10 saat falan anca tamam az değil ama vaadi öyle vermiyor. Babam da grafik tasarım falan değil uzaktan çalışma bazen görüşmeler ve genel olarak excel ve chrome yani

O süre yalnız en düşük parlaklıkta ve en hafif şeylerdeki süre babamda m1 air var 20 saat vermiyor 10 saat falan anca tamam az değil ama vaadi öyle vermiyor. Babam da grafik tasarım falan değil zaktan çalışma bazen görüşmeler ve genel olarak excel ve chrome yani
Bizzat kendim test ettim,dizi vs %40 parlaklıkta 17-18 saat rahat çıkarıyor.
Biraz da kullanıma bağlı tabi.

O süre yalnız en düşük parlaklıkta ve en hafif şeylerdeki süre babamda m1 air var 20 saat vermiyor 10 saat falan anca tamam az değil ama vaadi öyle vermiyor. Babam da grafik tasarım falan değil uzaktan çalışma bazen görüşmeler ve genel olarak excel ve chrome yani
Anladım MSI delta 15 nasıl ? Kaç saat film süresi verir

Öğrenci indirimi bitmiş dostum :(

Pil süresi ne kadar film izleme süresi kaç saat ?
1659101894734.png

11,6 saat, Jarrod abimizin dediğine göre laptop pil tasarrufuna alınca dahi 240Hz çalışıyormuş, yenileme hızını da düşürürsen süre biraz daha yükselir.

Geri