Neler Yeni

"ASUS ROG XG27ACS" Bu monitörü kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

|QTV|

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Turan Pınarbaşı
Dostlar bu (XG27ACS) monitörü almak istiyorum, ancak bazı kişiler ölü piksel yüzünden, monitörü 3 defa değiştirdiğini ve beğenmediğini söylüyor. Ancak bazıları monitörün gayet güzel olduğunu söylüyor ayrıca "PCHOCASI TV" bu monitörü inceledi ve oda güzel olduğunu söyledi. Bu monitörü kullanan arkadaşlar deneyimleriniz nasıldı, bilgilendirirseniz sevinirim. Işık sızması veya ölü piksel ile karşılaştırınız mı? Karşılaştı iseniz bu ışık sızması ne kadar yoğundu veya ölü piksel kaç taneydi. ARTIK ALIP ALMAMA ARASINDA KARAR VERME AŞAMASINDAYIM. YANİ KESİN BİLGİYE İHTİYACIM VAR.

goksel53 Dostum bu monitörü kullanmışsın, başka konularda yazdığını gördüm. Deneyimlerini paylaşabilir misin?​

Son düzenleme:

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Mehmet

Semih.08

80+
Kullanıyorum gayet memnunum hicbir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim ama muadillerine göre pahalı

|QTV|

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Turan Pınarbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum gayet memnunum hicbir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim ama muadillerine göre pahalı
Işık sızması gibi problem yaşıyor musunuz? Ya da ölü piksel falan çıktı mı?

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Mehmet
Işık sızması gibi problem yaşıyor musunuz? Ya da ölü piksel falan çıktı mı?
yazdığın şeyler tamamen şans aynı model alsan bile 100 tane kutu aç 100 üde farklı cıkar

ayrıca ışık sızması olmayan ıps yok az yada çok var

|QTV|

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Turan Pınarbaşı
yazdığın şeyler tamamen şans aynı model alsan bile 100 tane kutu aç 100 üde farklı cıkar

ayrıca ışık sızması olmayan ıps yok az yada çok var
Peki sizin monitörünüzde olan bu ışık sızması, Film, Dizi izlerken veya Oyun oynarken gözünüze batıyor mu? Rahatsız ediyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Kalender
Bende herhangi bir ışık sızması,ölü piksel sorunu olmadı.3 aydır kullanıyorum,memnunum.

|QTV|

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Turan Pınarbaşı
Çok az ışık sızması var ama yok gibi bir şey ölü piksel hiç çıkmadı
Şu soruyu sormak istiyorum. Film, Dizi izlerken veya Oyun oynarken o küçük ışık sızması sizi rahatsız ediyor mu?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Burak
Fiyat olarak bence alınabilir değil fakat ölü pixel ile karşılaşmadım ama bütçe varsa arttırılıp daha iyileri de alinabilir. Işık sızması ile karşılaştım çoğu monitörde neredeyse karşılaştığım bir durum ama üzmüyor fena değil. Premium hissettiriyor ürün ama emin olun daha iyileri var bu konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,806
Üyeler
172,143
Son üye
çoklu hesap kullanıcısı
Top Bottom