"ASUS ROG XG27ACS" Bu monitörü kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

|QTV|

80+
Reaksiyon skoru
11
Dostlar bu (XG27ACS) monitörü almak istiyorum, ancak bazı kişiler ölü piksel yüzünden, monitörü 3 defa değiştirdiğini ve beğenmediğini söylüyor. Ancak bazıları monitörün gayet güzel olduğunu söylüyor ayrıca "PCHOCASI TV" bu monitörü inceledi ve oda güzel olduğunu söyledi. Bu monitörü kullanan arkadaşlar deneyimleriniz nasıldı, bilgilendirirseniz sevinirim. Işık sızması veya ölü piksel ile karşılaştırınız mı? Karşılaştı iseniz bu ışık sızması ne kadar yoğundu veya ölü piksel kaç taneydi. ARTIK ALIP ALMAMA ARASINDA KARAR VERME AŞAMASINDAYIM. YANİ KESİN BİLGİYE İHTİYACIM VAR.

goksel53 Dostum bu monitörü kullanmışsın, başka konularda yazdığını gördüm. Deneyimlerini paylaşabilir misin?​

Son düzenleme:

Kullanıyorum gayet memnunum hicbir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim ama muadillerine göre pahalı

Işık sızması gibi problem yaşıyor musunuz? Ya da ölü piksel falan çıktı mı?
yazdığın şeyler tamamen şans aynı model alsan bile 100 tane kutu aç 100 üde farklı cıkar

ayrıca ışık sızması olmayan ıps yok az yada çok var

yazdığın şeyler tamamen şans aynı model alsan bile 100 tane kutu aç 100 üde farklı cıkar

ayrıca ışık sızması olmayan ıps yok az yada çok var
Peki sizin monitörünüzde olan bu ışık sızması, Film, Dizi izlerken veya Oyun oynarken gözünüze batıyor mu? Rahatsız ediyor mu?

Bende herhangi bir ışık sızması,ölü piksel sorunu olmadı.3 aydır kullanıyorum,memnunum.

Fiyat olarak bence alınabilir değil fakat ölü pixel ile karşılaşmadım ama bütçe varsa arttırılıp daha iyileri de alinabilir. Işık sızması ile karşılaştım çoğu monitörde neredeyse karşılaştığım bir durum ama üzmüyor fena değil. Premium hissettiriyor ürün ama emin olun daha iyileri var bu konuda.

Geri