Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,740
2K performansı nedir? Öyle bir şey yok. Bir çok modeli ezdiği falan da yok. Yeni bir isimle çikarmiş olsalar da yeni bir IPS panel değil. Tüm yeni IPS'lerin ortak özelliklerinin hiçbiri tutmuyor bu modelde. R27QE ve zamanında bundan en az 2000TL ucuz olan Philips 27M2N5500, AOC Q27G4X gibi modeller (Şu anda stoklarda yoklar) bundan çok daha başarılı. Aynı fiyatta ise (Bu ROG model eskiden 9500-10500 arasındaydı) MAG 274QRF-QD gibi en tepe modeller vardı ve onlarla asla aşık atacak bir monitör değilKendim kullandım bir kaç ayarla 2k performansı maximum seviyeye çıkıyor bir çok modeli ezip geçiyor fiyatı arttı ama o fiyatlara asus almak yerine tercih edilebilir söylentilere itibar etmeye gerek yok kullandım gayet iyi tavsiye ederim. Asusu da kullandım asustan daha iyi olduğunu düşünüyorum dell g2724d nin
Dediğim gibi konuya bakın.
Ha yanlış anlaşılmasın, kötü monitör dediğim yok. Gayet iyi. Sadece rakiplerini çok iyi. Fiyatı ederinden çok yüksek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben size demedim zaten. Onu diyenlere dedim.Yanlış anladınız hocam öyle okuduğumdan bahsettim sadece, siz daha iyi bilirsiniz diye sorayım dedim