Chivelary
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 27
- İsim
- Erdi Seker
Hocam ben deneyimleyip gördüğüm için hepsini o yüzden yazıyorum evet parlaklık olarak GS modeli GR modelinden az fakat çok farkeden bir olay yok. Kağıttaki farkları ayrı olabilir ama gözle fark edilmiyor bunlar. 3ünüde yanyana deneyimlediğim için yazıyorum x siteden incelemelere bakıp almadım yani. GS ile GR modeli arasında dediğim gibi gözle görülür görüntü kalitesinde fark yok tekrardan belirteceğim. ASUS için bu fiyat bandındaki kaplamalarada aynı demişsin tamamen safsata, gözle görmediğin sürece bu çıkarımı yapamazsın. Redditte ve yabancı forumlarda incelersen XG27ACS nin çok sert bir kaplaması olduğunu herkes belirtiyor bu durumdan dolayı geri iade edenler çok fazla.Bu fiyat bandındaki monitörlerin %95'inin kaplaması aynı bu. Bu monitöre özel bir şey yok.
Kaplama için üstteki yazdığim geçerli.
Ayrıca son derece yanlış bir tercih yapmışsınız. 27GS75Q ile 27GR83Q tamamen farkı modeller. İlki çok çok giriş seviye bir model iken 2.si üst segment 2K, 240Hz, IPS modellerden biri.
Normalde forumda artık cevap yazmıyorum bir süreliğine. Dolayısıyla uzun uzun açıklayamayacağım. Kısaca çok düşük kontrast, daha düşük gamutlar, çok daha düşük parlaklık, daha yavaş bir panele sahip. Detaylı bilgi istiyorsanız incelemelerimi okuduyup neye bakmanız ve testleri nasıl okumanız gerektiğini öğrendikten sonra şu videoyu izleyebilirsiniz:
【屏测】升级还减价!新一代2K卷王,LG 27GS75Q深度评测_哔哩哔哩_bilibili
一台2K200Hz的显示器你可能还得犹豫一下,但如果是LG出品的,还只卖1099阁下该如何应对!?这期视频,我就用专业仪器测侧看,这台大降价的LG 27GS75Q究竟实力如何!, 视频播放量 169155、弹幕量 160、点赞数 818、投硬币枚数 106、收藏人数 241、转发人数 183, 视频作者 好屏如潮, 作者简介 想带来最贴合实际的显示设备评测or体验。粉丝交流群:425205451,淘宝店铺:好屏如潮。商务vx:qf1624559608,备注品牌来意,相关视频:【首发】全新第四代NanoIPS LG 27GS85Q 27英寸2K 200HZ HDR400深度体验评测...www.bilibili.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana tamamen katılıyorum kardeşim denemeden kağıttaki verilerle yorum yapan çok insan var komik olmaya başladı bu durum.hayır bu modelin daha güçlü
gözünüzle görmediğiniz kulalnmadıgınız ürünler haakkında sadece kağıt üzerinde veriler ile yorum yapmayın. bazı şeyleri görmek gerekiyor. aynı paneli kullananj farklı ürünlerde kullandım böyle degildi.