🔥İndirim ASUS RT-BE50 Wi-Fi 7 ROUTER 2.199 TL

😄 sinyal güçlendirici olarak da kullansam olur tüm odalar da çekmiyor wifi modemim baya eski
185 Metre Kare Kapsama Alanı Var Bu Çok İyi Bir Özellik :)

1754671021242.webp

Bu ürünü almıştım 1 saat önce onun yerine bunu alsam daha mı iyi olur? Superonline 1000 mbps var ve anakartı wifi 7 li msi pro alacağım nasipse
İptal Edip Bunu Alabiliyorsan Al Hemen .

Turknet 12 ay abonelikte smartyfi modemine 2100 tl alıyor. Bunu iptal edip bu asus router ı alsam iş görür mü ? Birisi mash kurun dedi onun hakkında bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz

Bu hali bile masraflı ya 4400TL çok 50Mbps yerine 200Mbps almak ne kadar fark eder ki diyerek vazgeçiyorum sanırım 😀
1754671376935.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknet 12 ay abonelikte smartyfi modemine 2100 tl alıyor. Bunu iptal edip bu asus router ı alsam iş görür mü ? Birisi mash kurun dedi onun hakkında bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
Asus Modemin Varsa Mesh Olur Yoksa Olmaz Diye Biliyorum .

Açıkçası Huawei (Bana göre) Asus' un ağ cihazlarıyla anca denk olan marka. Tp link ve Mercusys' ye kesinlikle yaklaşmam. (Zaten Mercusys Tp Link' in alt markası) Rakam olarak uygun olduğu için cuk oturdu.

4398TL olsun ne fark eder 😀
La Bu Fiyata Bulup Almaman Çok Kötü Olur Ben Sana Söyleyeyim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası Huawei (Bana göre) Asus' un ağ cihazlarıyla anca denk olan marka. Tp link ve Mercusys' ye kesinlikle yaklaşmam. (Zaten Mercusys Tp Link' in alt markası) Rakam olarak uygun olduğu için cuk oturdu.
Huawei Kaliteli Ürünler Üretiyor Hocam Zaten , Eski Modemler Buna Örnek Zaten .

Geri