Exhanguinate
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
yani şeye de bakmak lazım kaç tane 6ghz destekleyen cihaza sahibiz ki?wifi 7 ama ne hikmetse 6 ghz desteği yok. çöp.
yani şeye de bakmak lazım kaç tane 6ghz destekleyen cihaza sahibiz ki?wifi 7 ama ne hikmetse 6 ghz desteği yok. çöp.
Bu Bütçeye Çok bir şey Beklemewifi 7 ama ne hikmetse 6 ghz desteği yok. çöp.
Router , Mesh Sistemler İçin .Bu cihaz ne ise yarıyor bilgilendirir misiniz
Wİ-Fİ 6 Destekleyen Cihazlarda Kullanabilirsin .yani şeye de bakmak lazım kaç tane 6ghz destekleyen cihaza sahibiz ki?
hocam reddit yorumlarında da gerek menzil gerekse hız olarak wifi6 modemden ahım şahım bir performans farkı görmemişler fiyatından belli zaten pek bir şey beklememek lazım.Bu Bütçeye Çok bir şey Bekleme
Hangi Router 6 GHz Desteğini Ucuz Sunuyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Router , Mesh Sistemler İçin .
Yani o. Ne demek oluyor ben anlamadigimdanBu Bütçeye Çok bir şey Bekleme
Hangi Router 6 GHz Desteğini Ucuz Sunuyor ?
Router , Mesh Sistemler İçin .
Wİ-Fİ 6 Destekleyen Cihazlarda Kullanabilirsin .
Bunu Alırsan İşe Yarar .Yani o. Ne demek oluyor ben anlamadigimdan
Simdi benim modeme kablo çekemiyorum üst kattaki komşuda ortak kullanıyoruz bunu alsam ise yarar mı ne icin yani bu
merak ettiğim için soruyorum normalde 4k civarı satılan bir ürün bu, hani nasıl bir beklenti içine girmemek lazım 4k civarı satılan bir üründen ya da nasıl bir beklenti 4k civarı fiyatlandırmayı karşılıyorhocam reddit yorumlarında da gerek menzil gerekse hız olarak wifi6 modemden ahım şahım bir performans farkı görmemişler fiyatından belli zaten pek bir şey beklememek lazım.
Herşeyden Önce Wİ-Fİ 7 Destekli Bir Modem Yok Olsa Tadından Yenmeyecekte Yok .Anakartta 6E var 6GHz var
Evde BE230 (wifi 7) var, 6GHz yok
6-7 geçişi saçma bir hal aldı. clientlarda yaygınlaşıyor ama routerlarda çok pahalı modeller dışında yok
Bence Daha İyi Yazılım Ve Donanım Olarak .Huawei wifi be3 e göre nasıl hocam bu cihaz, iki cihazı da bilen varsa kıyaslama yaparsa memnun olurum
Bence 4K edecek bir ürün değil zaten, Wifi 7 2000 lira civar modemlere baktım onlarla benzer donanımı var bunun da yani abartılacak bir yanı yok gibi.merak ettiğim için soruyorum normalde 4k civarı satılan bir ürün bu, hani nasıl bir beklenti içine girmemek lazım 4k civarı satılan bir üründen ya da nasıl bir beklenti 4k civarı fiyatlandırmayı karşılıyor
Bu Fiyatlara Asus Bulduğunda Yapıştıracaksın AgaBence 4K edecek bir ürün değil zaten, Wifi 7 2000 lira civar modemlere baktım onlarla benzer donanımı var bunun da yani abartılacak bir yanı yok gibi.
Hocam Huawei Wifi Be3 ten geçmeye degermi değmez mi,bilginiz varsa yazabilir misinizBence 4K edecek bir ürün değil zaten, Wifi 7 2000 lira civar modemlere baktım onlarla benzer donanımı var bunun da yani abartılacak bir yanı yok gibi.