🔥İndirim ASUS RT-BE50 Wi-Fi 7 ROUTER 2.199 TL

Peki hocam İşyerinde VDSL var yaklaşık 60-70mbit hızlarda, oraya almamı onerirmisin, Tenda V12 var aktifte şuan, router olarak kullanayım diyorum ne dersin
Wİ-Fİ Güçlendirmek İçin Alınır .

Wİ-Fİ Güçlendirmek İçin Alınır .
Evde 1000 mbps internet var ttnet kurulumda huawei modem taktı doğal olarak ben çok beğenmiyorum. Gpon cihazından çıkan rj45 kabloyu buna direkt takamıyor muyum? Açıklaman kafamı karıştırdı. Aslında huawei be3 modeline bakıyordum. Evdeki cihazda huawei olunca o cihazdan Huawei be3'e cat6 kablo çekerim diye düşünüyordum. Huawei be3 daha ucuz ama Asus daha sağlam marka. Tek düşüncem girişte bulunan huawei modemden cat6 ile odama götürüp bu asus modeme taksam sıkıntı yaşar mıyım? Modem markaları farklı olacak çünkü.

dost zaten 1000 mbps ise büyük ihtimalle fiber alt yapıdır ve senin aradığın şey modem değil router, bu konuda ki üründe router
Ev de iki telefon ve tv wifi üzerinden bağlı. Masaüstü pc kablo ile bağlı zaten. Çok gerekli mi onu bilmiyorum ve düşünüyorum hocam.

Evde 1000 mbps internet var ttnet kurulumda huawei modem taktı doğal olarak ben çok beğenmiyorum. Gpon cihazından çıkan rj45 kabloyu buna direkt takamıyor muyum? Açıklaman kafamı karıştırdı. Aslında huawei be3 modeline bakıyordum. Evdeki cihazda huawei olunca o cihazdan Huawei be3'e cat6 kablo çekerim diye düşünüyordum. Huawei be3 daha ucuz ama Asus daha sağlam marka. Tek düşüncem girişte bulunan huawei modemden cat6 ile odama götürüp bu asus modeme taksam sıkıntı yaşar mıyım? Modem markaları farklı olacak çünkü.
Fiber Kullanmağım İçin bir şey Diyemem :peepo1:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri