🔥İndirim ASUS RT-BE50 Wi-Fi 7 ROUTER 2.199 TL

Geldi bugün kurdum. Ben çok beğendim mobil appden uzaktan kontrol edebiliyorsun router'ı. Benim işime yarayan (wake on lan) gibi şeyler vardı çok uğrastırıyordu böyle bi özelliğin routerda olduğunu bile bilmiyodum. Wifi 5 olan modemin kapattım wifi ını alıp interneti direkt router'a veriyo router da hem wifi hem kablolu yayıyor. Bakalım uzun zaman kullanmada ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu routerla modemden rotutera ethernet kablosuyla bağlayıp diger lan portuyla pcye internet aktarabilir miyim ? Bulundugum odada wifi cekmiyor hem kablolu baglanıp hem wifi sorunum cözülsün diyorum
Yaparsın ben öyle yaptım.

Keenetic Omni DSL'den geçiş yapılır mı değermi?

Kablonet kullanıyorum ama modemi ve kablosuz bağlantısı cidden kötü sürekli kopuyor. Bağlantıyı güçlendirmek adına bunu alsam nasıl olur ?

Modem yerine kullanılıyor mu

Kablonet kullanıyorum ama modemi ve kablosuz bağlantısı cidden kötü sürekli kopuyor. Bağlantıyı güçlendirmek adına bunu alsam nasıl olur ?
Ben WİFİ 6 modem almıstım TTNETin verdiği kopup duruyordu onu cıkarttım basaka bi modem vardı wifisini kapatıp bunu taktım henüz bi problem yaşamadım.

Modem yerine kullanılıyor mu
yok router bu. Modem gerekiyor

Ben WİFİ 6 modem almıstım TTNETin verdiği kopup duruyordu onu cıkarttım basaka bi modem vardı wifisini kapatıp bunu taktım henüz bi problem yaşamadım.

yok router bu. Modem gerekiyor
Anladım teşekkür ederim

Geldi bugün kurdum. Ben çok beğendim mobil appden uzaktan kontrol edebiliyorsun router'ı. Benim işime yarayan (wake on lan) gibi şeyler vardı çok uğrastırıyordu böyle bi özelliğin routerda olduğunu bile bilmiyodum. Wifi 5 olan modemin kapattım wifi ını alıp interneti direkt router'a veriyo router da hem wifi hem kablolu yayıyor. Bakalım uzun zaman kullanmada ne olacak

Yaparsın ben öyle yaptım.
Benimde bugün geldi kurdum fakat boşta ramin %90'ını kullanıyor normal mi ?

Yorumları okumadım fiyat iyi düşmüş diyerek aldım. Evdeki modem kendi odam dışında salon ve balkonda hiç çekmiyor. Bunu sinyal güçlendirici olarak kullanabiliyor muyuz salona koymayı düşünüyorum. Bunun yerine normal uygun fiyatlı sinyal güçlendirici almam daha mı mantıklı olurdu?

Modem olarak kullanılıyormu acaba 50mb internet paketi kullanıyorum, caddeye fiber döşediler yakında gelir galiba binaya, bunu alsam iş görürmü acaba
Keneetic harici almayın derim fiyatı iyi düşmüş ama 2. el keneetic alsanız bile daha iyi olur

Bu Fiyatlara Asus Bulduğunda Yapıştıracaksın Aga :)
Keneetic varken Asus'a yan gözle bile bakılmaz ama fiyat çok iyi :D yine de almazdım

Keneetic harici almayın derim fiyatı iyi düşmüş ama 2. el keneetic alsanız bile daha iyi olur

Keneetic varken Asus'a yan gözle bile bakılmaz ama fiyat çok iyi :D yine de almazdım
Hocam Yazılım Konusunda Keenetic Bi Ayrı Güzel Modem Olarak " Keenetic Extra DSL (KN-2112) TR " Kullanıyorum .

Router Olarakta Bunu Aldım İkisini Komboluyacam , Modemde Asus'tan Olsaydı Mesh Sistem Yapacaktım 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,850
Son üye
şahinnnn
Geri