🔥İndirim ASUS RT-BE50 Wi-Fi 7 ROUTER 2.199 TL

Peki bir aparat veya ekipmanla direkt VDSL kurabilir miyim bu cihaza, yani Tenda yı devre dışı bırakma yapabilir miyim
O olmaz. Router herhangi bir modemden aldığı bağlantıyı iç ağa (Kablolu-Kablosuz) dağıtır. Yönetilebilir switch de denebilir. O yüzden modem özellikli olanlar MODEM/ROUTER olarak geçer.

Bu modemi kullanan var mi? Bu serinin ust modellerinde isinma sorunlari vs yaşayan olmuş. Bu model saglam mi acaba?

Evde 1000 mbps internet var ttnet kurulumda huawei modem taktı doğal olarak ben çok beğenmiyorum. Gpon cihazından çıkan rj45 kabloyu buna direkt takamıyor muyum? Açıklaman kafamı karıştırdı. Aslında huawei be3 modeline bakıyordum. Evdeki cihazda huawei olunca o cihazdan Huawei be3'e cat6 kablo çekerim diye düşünüyordum. Huawei be3 daha ucuz ama Asus daha sağlam marka. Tek düşüncem girişte bulunan huawei modemden cat6 ile odama götürüp bu asus modeme taksam sıkıntı yaşar mıyım? Modem markaları farklı olacak çünkü.

Huaweiden asusa kablo cekersen sorun yasamazsin diye düşünüyorum. Ben de keenetic router kullaniyorum bu sekilde. Ama gpon kablosunu direkt asusantakmak istersen wan şifresine ihtiyacin var. Onu da superonline wan sifresi bulma diye internette ararsan nasıl bulunduğunu bulursun.

O olmaz. Router herhangi bir modemden aldığı bağlantıyı iç ağa (Kablolu-Kablosuz) dağıtır. Yönetilebilir switch de denebilir. O yüzden modem özellikli olanlar MODEM/ROUTER olarak geçer.
buna gerek duyanlar çok cihaz veya uzak yerlerden çeksin diye mi alıyor genelde

Bu fiyat bandında birkaç tane wifi7 router var. Diğerlerinden çok üstün değil. Openwrt desteği gelirse tercih için bir sebep olur.

düzenleme: asusda 256 ram varmış. Openwrt gelmesi zor.

Son düzenleme:
Hepsini okumayamafım ama sanırım fiberi direkt bağlayıp modem gibi kullanamıyoruz doğrumudur. Huaweinin bi routerı destekliyordu öyle bişey sanki

~Fiber ONT kutusuyla rj45 eternet kablosunu takıp çalıştırabiliyomuşuz sanırım. Türknette türk telekomda oluyor gibi bakalım. Yeni 1000lik hat gelmişti iş yapar eyw~

Bu fiyat bandında birkaç tane wifi7 router var. Diğerlerinden çok üstün değil. Openwrt desteği gelirse tercih için bir sebep olur.

Uygun fiyata çıkan ilk wifi 7 routerlardan biri olan Xiaomi be3600 i beklerken başka bir sürü model satışa çıktı. Xiaomi hala yok.
Ben satın aldım almadan önce biraz araştırdım huawei be3 ile özellikleri neredeyse aynı tabi asus yazılım konusunda daha geniş ayar ve kapsam koymuş ve anten konumlandırmasından dolayı wifi sinyalini daha iyi dağıtabilir. En azından kullanıcılar bu şekilde söylüyor. Bana mantıksız gelen kısım bu cihazın neden 4 bin TL bandında satıldığı aynı özelliklere sahip huawei 1700 tl bandına bulunabiliyor. Asus ismi ve firmwareden dolayı bu kadar fark verilmez bence. İndirimli fiyattan alınır ama 4 bin TL kesinlikle etmez.

Bu routerla modemden rotutera ethernet kablosuyla bağlayıp diger lan portuyla pcye internet aktarabilir miyim ? Bulundugum odada wifi cekmiyor hem kablolu baglanıp hem wifi sorunum cözülsün diyorum

Wifi 7 destekli (Servis sağlayıcı hariç) modem çıkana kadar almıyorum.Asus bunun modem olanı üretsin yiyorsa.

Asus giriş seviye anakartları, tuf ve pro ekran kartları dışında tüm ürünleri benden uzak olsun. Gördüğüm en sorunlu bir kaç firmadan biri iyi oldukları 2 şey, biri reklam diğeri görsel tasarım. Hizmet ve kalite de leş atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri