- Reaksiyon skoru
- 948
Elinde Varsa Uğraşma Derim Gerek Yok Hiç Almamış Olsaydın Asus Önerirdim .Hocam Huawei Wifi Be3 ten geçmeye degermi değmez mi,bilginiz varsa yazabilir misiniz
Elinde Varsa Uğraşma Derim Gerek Yok Hiç Almamış Olsaydın Asus Önerirdim .Hocam Huawei Wifi Be3 ten geçmeye degermi değmez mi,bilginiz varsa yazabilir misiniz
Bu Ürün Modem Değil Yalnız !Türk Telekom taktığı fiber modem var. Onun yerine bunu alsam olur mu?
Pardon hocam ben modem sandım.Bu Ürün Modem Değil Yalnız !
Peki önerebileceğiniz modem var mı? 1000mb fiber destekleyen?Bu Ürün Modem Değil Yalnız !
dost zaten 1000 mbps ise büyük ihtimalle fiber alt yapıdır ve senin aradığın şey modem değil router, bu konuda ki üründe routerPardon hocam ben modem sandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki önerebileceğiniz modem var mı? 1000mb fiber destekleyen?
Peki hocam İşyerinde VDSL var yaklaşık 60-70mbit hızlarda, oraya almamı onerirmisin, Tenda V12 var aktifte şuan, router olarak kullanayım diyorum ne dersinElinde Varsa Uğraşma Derim Gerek Yok Hiç Almamış Olsaydın Asus Önerirdim .
Wİ-Fİ Güçlendirmek İçin Alınır .Peki hocam İşyerinde VDSL var yaklaşık 60-70mbit hızlarda, oraya almamı onerirmisin, Tenda V12 var aktifte şuan, router olarak kullanayım diyorum ne dersin
Peki bir aparat veya ekipmanla direkt VDSL kurabilir miyim bu cihaza, yani Tenda yı devre dışı bırakma yapabilir miyimWİ-Fİ Güçlendirmek İçin Alınır .
Yok.Peki bir aparat veya ekipmanla direkt VDSL kurabilir miyim bu cihaza, yani Tenda yı devre dışı bırakma yapabilir miyim
Evde 1000 mbps internet var ttnet kurulumda huawei modem taktı doğal olarak ben çok beğenmiyorum. Gpon cihazından çıkan rj45 kabloyu buna direkt takamıyor muyum? Açıklaman kafamı karıştırdı. Aslında huawei be3 modeline bakıyordum. Evdeki cihazda huawei olunca o cihazdan Huawei be3'e cat6 kablo çekerim diye düşünüyordum. Huawei be3 daha ucuz ama Asus daha sağlam marka. Tek düşüncem girişte bulunan huawei modemden cat6 ile odama götürüp bu asus modeme taksam sıkıntı yaşar mıyım? Modem markaları farklı olacak çünkü.Wİ-Fİ Güçlendirmek İçin Alınır .
Ev de iki telefon ve tv wifi üzerinden bağlı. Masaüstü pc kablo ile bağlı zaten. Çok gerekli mi onu bilmiyorum ve düşünüyorum hocam.dost zaten 1000 mbps ise büyük ihtimalle fiber alt yapıdır ve senin aradığın şey modem değil router, bu konuda ki üründe router
Fiber Kullanmağım İçin bir şey DiyememEvde 1000 mbps internet var ttnet kurulumda huawei modem taktı doğal olarak ben çok beğenmiyorum. Gpon cihazından çıkan rj45 kabloyu buna direkt takamıyor muyum? Açıklaman kafamı karıştırdı. Aslında huawei be3 modeline bakıyordum. Evdeki cihazda huawei olunca o cihazdan Huawei be3'e cat6 kablo çekerim diye düşünüyordum. Huawei be3 daha ucuz ama Asus daha sağlam marka. Tek düşüncem girişte bulunan huawei modemden cat6 ile odama götürüp bu asus modeme taksam sıkıntı yaşar mıyım? Modem markaları farklı olacak çünkü.