YAVUZ EROL KAR
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Olur da knk 2080 ti dan mi vazgeçip 3060 takacam yoksa direkt 3060 mi takacam bu arada R9 3950x var galiba işlemci olarak herhangi bir darboğaz olacağını sanmıyorumBurdaki videoda bir sistem topluyor donanım arşivi ama ben bu sistemin ekran kartı yerine asus rtx 3060 ekran kartını taksam olurmu
daha mantıklı olur hem yeni bellek hemde performansları çok yakın bütçeni zorluyorsa 5600x te işini iyi görürBurdaki videoda bir sistem topluyor donanım arşivi ama ben bu sistemin ekran kartı yerine asus rtx 3060 ekran kartını taksam olurmu
bildiğim kadarıyla 2080 daha güçlüBurdaki videoda bir sistem topluyor donanım arşivi ama ben bu sistemin ekran kartı yerine asus rtx 3060 ekran kartını taksam olurmu
Olur da knk 2080 ti dan mi vazgeçip 3060 takacam yoksa direkt 3060 mi takacam bu arada R9 3950x var galiba işlemci olarak herhangi bir darboğaz olacağını sanmıyorum
Ben de öyle biliyorum knkbildiğim kadarıyla 2080 daha güçlü
Pardon darboğaz demişim bu sözcük bu sistemin sözlüğünde bile geçemezOlur da knk 2080 ti dan mi vazgeçip 3060 takacam yoksa direkt 3060 mi takacam bu arada R9 3950x var galiba işlemci olarak herhangi bir darboğaz olacağını sanmıyorum
Bence iki anakart ta hala güncel değişiklik yapmaya değer mi bana kalırsa değmez ama işlemci değişse tadından yenmez ama onu da değişmeye bence daha gerek yokx570 godlike yerine ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 daha iyi olacağını düşünüyorum
3950x yerine 5900x bakabilirsin
ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 daha güncel diye hatırlıyorumBence iki anakart ta hala güncel değişiklik yapmaya değer mi bana kalırsa değmez ama işlemci değişse tadından yenmez ama onu da değişmeye bence daha gerek yok
bu sistemde ekran kartını rtx 3060 ile ve işlemciyide ryzen5 5600x le değiştirsem mi (bi yandanda fiyatı indirmek istiyorum)Olur da knk 2080 ti dan mi vazgeçip 3060 takacam yoksa direkt 3060 mi takacam bu arada R9 3950x var galiba işlemci olarak herhangi bir darboğaz olacağını sanmıyorum
Knk FPS kaybı bu sistemde işlemciden değil ekran kartından olur işlemciden kaynaklanacak herhangi bir FPS düşüşü olmazbu sistemde ekran kartını rtx 3060 ile ve işlemciyide ryzen5 5600x le değiştirsem mi (bi yandanda fiyatı indirmek istiyorum)