fan hızına bağlı.Fan hızı % kaç iken 80 derece?Fan hızını arttırın.ASUS RTX 3060 Ti OC Edition 80 derece görüyor. Kartın 2 fanı, kasada 4 fan var ne yaparsam bu sorun düzelir ya da bu değer normal mi?
ASUS RTX 3060 Ti OC Edition 80 derece görüyor. Kartın 2 fanı, kasada 4 fan var ne yaparsam bu sorun düzelir ya da bu değer normal mi?
en son dün bakım yaptım kasa masanın üstünde duruyor fan hızını ölçemedim furmark yaptım ama gözükmüyorKasa nedir ? Ve nerede duruyor ? Fan hızları kaçta iken bu sıcaklıklarda kart ? Ve en son ne zaman bakım yapıldı ?
en son dün bakım yaptım kasa masanın üstünde duruyor fan hızını ölçemedim furmark yaptım ama gözükmüyor
fan hızı 75 iken 78 derecede fan hızını 100 yaptım ama sadece 1 derece fark ettiAfterburner ile bakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada Nvidianın performans sekmesinden.
fan hızını 100 yaptım ama sadece 1 dere fark etti ve rahatwsız edici bir ses çıkıyorfan hızına bağlı.Fan hızı % kaç iken 80 derece?Fan hızını arttırın.
fan hızı 75 iken 78 derecede fan hızını 100 yaptım ama sadece 1 derece fark etti
fan hızını 100 yaptım ama sadece 1 dere fark etti ve rahatwsız edici bir ses çıkıyor
Kartın içini açıp macunu değiştirdinizmi kaliteli bir macun süremenizi öneririm eğerki 1 yıl öncesine kadar sıcakliklar bu şekilde değildi diyorsaniz tabievet bunu gittiğim bilgisayarcı abi de söylemişti deneyince size yazarım
sıcaklıklar aynıydı 9 aydır böyle macun sıkarsam garantisi giderKartın içini açıp macunu değiştirdinizmi kaliteli bir macun süremenizi öneririm eğerki 1 yıl öncesine kadar sıcakliklar bu şekilde değildi diyorsaniz tabi
açtım 1 derece fark oldu pc ye fan alsam 3 tane düzelir miKasanın yan kapağını açık kullanınca bir fark oluyor mu bir dene.
sıcaklıklar aynıydı 9 aydır böyle macun sıkarsam garantisi gider
açtım 1 derece fark oldu pc ye fan alsam 3 tane düzelir mi