Neler Yeni

ASUS RTX 3090 SİSTEM

Solksi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yunus Emre Özkır
Euro'ya mı yatırım yaptın sen o zaman. Akıllıca hocam
hocam hem öyle zmaanında 4 e aldığım bile var ama daha çok almanyada bir işletme de hissem var ve bu yaşta böyle bir şeye sahip olduğum için çok şanslıyım. Çok sağolsun zamanında ordaki akrabalarım yardımda bulunarak böyle bir gelire vesile oldular

Solksi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yunus Emre Özkır
İşte parçalar bunlar. Ekran kartını stoğa geldiğinde ASUS ROG 3080 alırısnız. Monitör seçimini size bıraktım
çok tşk ederim sağolun yardımlarınız için . Adettir ondan sorucam 3090 lı bir sistemin gereksiz olduğunumu düşünoyrsunuz ?

ahenk'

80+ Silver
hocam hem öyle zmaanında 4 e aldığım bile var ama daha çok almanyada bir işletme de hissem var ve bu yaşta böyle bir şeye sahip olduğum için çok şanslıyım. Çok sağolsun zamanında ordaki akrabalarım yardımda bulunarak böyle bir gelire vesile oldular
Hocam benim dayım 32 yıldır alman vatandaşı ben bu durumdan yararlanabilir miyim ? Yaş 16

T.P.G.

80+ Titanium
çok tşk ederim sağolun yardımlarınız için . Adettir ondan sorucam 3090 lı bir sistemin gereksiz olduğunumu düşünoyrsunuz ?
amacı oyun olan bir kişi için evet. çünkü besleyecek işlemci yok piyasada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

araklı köyündenim kral her sene giderim. Rastlaşırsak bi yemek ısmarlarım o kadar yardımcı oldunuz :)
yok reis varlığın yeter :)

Solksi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yunus Emre Özkır
Hocam benim dayım 32 yıldır alman vatandaşı ben bu durumdan yararlanabilir miyim ? Yaş 16
valla ne desem yalan olur ben yeni yeni kazanmaya bşaladım bir gelir. Bana da ordaki akrabalarım yaptı yani çok aşırı bir bilgiye sahip değilim. Üzümünü yiyip bağını sormayanlardanım şu aralar :)

amacı oyun olan bir kişi için evet. çünkü besleyecek işlemci yok piyasada.

yok reis varlığın yeter :)
en kötü bi kaç sene sonra çıkarsa işlemci ve ekran kartını yükseltiriz. sıkıntı çıkarmazsa sistem :)

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anakart:

Ram.

KASa:

güç kaynağı:

soğutucu:

depoalama

Ryzen 4.nesil işlemci, 3080(rog strıx)

Top Bottom