- Bütçe
- 5
Selamlar değerli forum kullanıcıları. GTA 5 Oyununu açtığımda bi anda 72 den 75 e böyle böyle 87 88 derecelere kadar yükseliyor sıcaklık bu normal mi kaç dereceye kadar dayanabilir RX480 ? rıca etsem yardımcı olur musunuz yorum kısmında.
Hocam en son bakım 7 8 ay olmuştur GTA 5 de iken %100 olup düşüyor ama genelde %100 oluyor FPS değerlerim de çok iyi full ayarlarda 130 120 FPS alıyorm ama kartın sıcaklığı 87 88 lere çıkıyor belki bıraksam 90 lara kadar çıkacak ne kadar dayanabilir bi anda patlar mı bi yardımcı olursan çok sevinirim bide bu undervolt ayarları varmış fan hızı ayarları falan maxiumum a çeksek etki eder mi?GPU kullanımı yüzde kaç , ekran kartları 100 derecelere kadar dayanıklıdır ama en son bakımlarını ne zaman yaptınız kaç yıllık kasa?
Hayır hocam 1080p mönitör 2k kaldırmaz zaten2 k monitörde mi oynuyorsunuz full ayarlarda?
Undervolt yada AMD fan ayarları konusunda bilginiz varsa bi görüşebilir miyiz siznle iletişim.2 k monitörde mi oynuyorsunuz full ayarlarda?
Bunu denemedim reisim özele bakar mısın bi.ayarları en yükseğin bir altına ve fpsi sabitlediğinizde de aynı durum oluyor mu ?
Yada bana bi mesaj gönderebilir misiniz özeldenayarları en yükseğin bir altına ve fpsi sabitlediğinizde de aynı durum oluyor mu ?
Bunu izledimde pek anlamadım ya ufakta olsa bilgisi olan birisiyle ayar yapmam lazım sanırımHocam ben undervolt'u hiç denemedim duydum ama detaylı bilgi sahibi değilim araştırdığım kadarıyla onun yerine görüntüyü 1 tık kısıp fps sabitlemek de işe yarayabilir gibi geldi bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şöyle bir video var .
90 derece olmasında bir sıkıntı yok yaz aylarındayız zaten hava sıcak üstüne yük bindiğinde ısınması gayet normal sen oyun oynarken 95'lere ve üstüne çıkmıyorsa sıkıntı yokturHocam en son bakım 7 8 ay olmuştur GTA 5 de iken %100 olup düşüyor ama genelde %100 oluyor FPS değerlerim de çok iyi full ayarlarda 130 120 FPS alıyorm ama kartın sıcaklığı 87 88 lere çıkıyor belki bıraksam 90 lara kadar çıkacak ne kadar dayanabilir bi anda patlar mı bi yardımcı olursan çok sevinirim bide bu undervolt ayarları varmış fan hızı ayarları falan maxiumum a çeksek etki eder mi?
Hocam allah razı olsun senden 95 lere çıkmadığı sürece bişey olmaz mı diyoruz yani emin miyiz? Birde şu undervolt konusunda bilgin varsa fan ayarları vs. beraber ayarlama şansımız varmı içim hiç rahat değil bi 10 dakikanı ayır bana be kral ♥90 derece olmasında bir sıkıntı yok yaz aylarındayız zaten hava sıcak üstüne yük bindiğinde ısınması gayet normal sen oyun oynarken 95'lere ve üstüne çıkmıyorsa sıkıntı yoktur
İçim rahat etmez gene de diyorsan kartın bakımını yaptır termal macununu yeniden sürsünler
Hiç yapmadım bence çok da gerek yok gerçekten 95+ oluyorsa sıkıntı vardır ona göre davranırız ama kartın bir bakımını yaptır sen arada belirli bir fark görürsünHocam allah razı olsun senden 95 lere çıkmadığı sürece bişey olmaz mı diyoruz yani emin miyiz? Birde şu undervolt konusunda bilgin varsa fan ayarları vs. beraber ayarlama şansımız varmı içim hiç rahat değil bi 10 dakikanı ayır bana be kral ♥