MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,207
Normal mi?Sonuçlar normal gayet. Ne kadara aldınız? Mining çıkması mı?
Bu sıcaklık dalgalanmaları ve 300MHz saat hızı mı normal?Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
Yükledim zannettim sorun olmuş yeniden yükledim .
Şöyle bı sorunum varİade etmeye calisicam.
Estağfurullah ne yanlış anlaması asıl bilgi için teşekkür ederim insanların insafına kalmışız birazda çok fazla insan var doğruyum diyipte yalandan satışlar çıkaran polis memuruyum dedi kendisi
HDD kaynaklı olmaz dimi ?Normal mi?
Bu sıcaklık dalgalanmaları ve 300MHz saat hızı mı normal?
Saat hızının öyle göstermesi Furmarkın sürümü ile alakalı diye biliyorum dost bu yüzden aldırmadımNormal mi?
Bu sıcaklık dalgalanmaları ve 300MHz saat hızı mı normal?
HDD ile alakalı olduğunu sanmıyorum.Şöyle bı sorunum var
Estağfurullah ne yanlış anlaması asıl bilgi için teşekkür ederim insanların insafına kalmışız birazda çok fazla insan var doğruyum diyipte yalandan satışlar çıkaran polis memuruyum dedi kendisi
HDD kaynaklı olmaz dimi ?
Core clocktan daha iyi bir sonuç almak için msi afterburnerdan kontrol et. Furmark rx serilerinde yapabiliyor böyle şeylerYapabiliriz hemen
Afterburneri indiriyorum suanCore clocktan daha iyi bir sonuç almak için msi afterburnerdan kontrol et. Furmark rx serilerinde yapabiliyor böyle şeyler
1080p msaa x8 yapabiliyorsan yapAyarları nasıl yapmamı istersiniz testi başlatayim. Ve şunu söyleyim.ekran çözünürlüğüm 1360/768
Afterburneri indiriyorum suan
TamamdırÖnce bunu deneyip sonra afterburner bakiyorum
Furmarkta GPU-Z var. Tıklayıp açın foto çekin (SS alın) atın.Yapabiliriz hemen
MSAA'yı fullemesi iyi olmaz mı ?Furmarkta GPU-Z var. Tıklayıp açın foto çekin (SS alın) atın.
GPU-Z açtıktan sonra sensors var üst kısımda orayı açın ve sekmeyi yatay olarak genişletin.
1080p 0mssa furmark testini başlatın.
Sonra GPU-Z programını furmark testinin üzerine alın 5 dakika kadar testte tutun sonra GPU-Z foto yollayın. Mümkünse ekran görüntüsü.