Neler Yeni

Yardım Asus RX 6700 XT OC model problemleri GG AMD

Nothing.

80+
DP
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş yerindeyim aksam bakacağım olmadı kablo değiştireceğim
Hocam başka bir kabloyla ya da başka bir girişle değiştirip deneyebilirmisiniz. Çünkü eski laptop'ta kablodan dolayı sizin karıncalanmanın 5 katını falan yaşıyordum :/

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam başka bir kabloyla ya da başka bir girişle değiştirip deneyebilirmisiniz. Çünkü eski laptop'ta kablodan dolayı sizin karıncalanmanın 5 katını falan yaşıyordum :/
Deneyeceğim hocam başka bilgisayarda da deniyecegim yarin

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Aynı kart bende var hiç bir sıkıntısı yok bu işler şans işi bence.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Arkadaşlar bu ekran kartını aldığım günden bu yana yüzüm gülmedi. CW si ayrı. Dx olayı ayrı. Hadi onları da yok sayalım dedim şimdi başıma başka dertler çıktı. Birincisi gölgelerin kare kare olması İkincisi Grafiklerin şekillerinin çıkması. Belki driverla alakalıdır diye takmadım bugün valorant oynuyorum başıma iki şey daha geldi. Videoyu burada
. Ekranda boydan boya karıncalanma oluşuyor. Ve sesler birbirine giriyor. Yok mu bilen eden garantiye göndersem iade sağlarlar mı. Asusu aradağımda bu şekilde 2,3 şikayet geldi isterseniz gönderin bakalım dediler. Ben 8 gb bir flash bellek alıp bütün her şeyi kayda alıp bunun içine atarak onlara göndermek istiyorum
sen dün 3080 almamış mıydın? yanlış mı hatırlıyorum?😅

SadeceSeyf

80+ Gold

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Almadım hocam kredi limitine baktım aynaya baktım yemedi fbndnd

Tabi ki şans işi. Ona bir şey demiyorum da. İki problemle de bitmiyor o canımı sıkıyor 😄
yanlış hatırlamışım o zaman valla amd kartları iyi hoş ama driver sıkıntıları korkutuyo beni o yüzden almaya cesaret gösteremedim hiçbir zmaan

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu ekran kartını takmadan önce başka ekran kartın var mıydı? SIfırdan temiz windows kurmadıysan en azından DDU ile tüm ekran kartı sürücülerini kaldırıp AMD'nin sitesinden WHQL sürücüyü tekrar yükle.

Windowsta bir sorun olabilme ihtimaline karşı DISM komutlarını bir uygula.

Başka HDMI/DP kabloyu hem anakarttan hem de monitörden farklı soketlere takmayı dene ve iyice oturduğundan emin ol.
Her şeyi yaptım hocam

Lovly

80+
6600 Kullanıyorum valorantta bu yaşadığın sıkıntının tıpa tıp aynısını alt tab attıktan sonra bende yaşıyorum bunun AMD'nin yazılımıyla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama diğer söylediklerinle ilgili bir şey yaşamadım
Bu sorunu kafamada fazla takmadım çünkü 1 anlık gidip gelen bir durum

SadeceSeyf

80+ Gold

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
asus modelinde sanki kronik cw problemi var çok açıldı konusu

SadeceSeyf

80+ Gold
6600 Kullanıyorum bu yaşadığın sıkıntıyı alt tab attıktan sonra bende yaşıyorum bunun AMD'nin yazılımıyla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama diğer söylediklerinle ilgili bir şey yaşamadım
Bu sorunu kafamada fazla takmadım çünkü 1 anlık gidip gelen bir durum
Ben de takmıyorum onu diğerlerine baksana kanka. Horon tepicek grafiler :D

asus modelinde sanki kronik cw problemi var çok açıldı konusu
Evet ses yükseldi ben de

ReyMysterio619

80+ Bronze
Knk 6800xt var bende hiçbir sorunu yok ben gigabyte kullanıyorum. Karta fantezi mi uyguladınız ya da şansa mı o kadar kötü geldi ben de anlamadım. İade falan edin ya da kablolarda sorun olabilir onları değiştirin ya da iade edip 3060ti alın zaten çok istiyorsunuz.

SadeceSeyf

80+ Gold
Knk 6800xt var bende hiçbir sorunu yok ben gigabyte kullanıyorum. Karta fantezi mi uyguladınız ya da şansa mı o kadar kötü geldi ben de anlamadım. İade falan edin ya da kablolarda sorun olabilir onları değiştirin ya da iade edip 3060ti alın zaten çok istiyorsunuz.
Kanka senin problemlerin var sanırım. Ben burada problemlerime belki 'Bilgili' bir kaç arkadaş belki yardımcı olur diye konu açıyorum. Sanki pazardan mal alıyorda iade et diyor. Nereden biliyorsun iade olacağını ? Burada bir kaç arkadaş iade olup olmayacağını bilir diye bu videoları atıyorum zaten

Top Bottom