Neler Yeni

Yardım Asus RX 6700 XT OC model problemleri GG AMD

Ziona

80+ Silver
Arkadaşlar bu ekran kartını aldığım günden bu yana yüzüm gülmedi. CW si ayrı. Dx olayı ayrı. Hadi onları da yok sayalım dedim şimdi başıma başka dertler çıktı. Birincisi gölgelerin kare kare olması İkincisi Grafiklerin şekillerinin çıkması. Belki driverla alakalıdır diye takmadım bugün valorant oynuyorum başıma iki şey daha geldi. Videoyu burada
. Ekranda boydan boya karıncalanma oluşuyor. Ve sesler birbirine giriyor. Yok mu bilen eden garantiye göndersem iade sağlarlar mı. Asusu aradağımda bu şekilde 2,3 şikayet geldi isterseniz gönderin bakalım dediler. Ben 8 gb bir flash bellek alıp bütün her şeyi kayda alıp bunun içine atarak onlara göndermek istiyorum
Kanka gönder asusa 8gb bi flasha da atabilirsin hatta çok iyi olur.

SadeceSeyf

80+ Gold

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
En üst sürümün bir alt sürümünü kullanmayı denediniz mi ? Grafik driver'ı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,527
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aman hocam ne kusuru takmayın böyle şeyleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam bugün uyuyamam iade olur diyin alırlar diyin. Almazlarsa bu ekran kartını ortadan ikiye böklerim
Bende CW hariç hiçbir sorun yoktu, onda da iade aldılar 2 günde.

SadeceSeyf

80+ Gold
En üst sürümün bir alt sürümünü kullanmayı denediniz mi ? Grafik driver'ı.
Grafik driver ne hocam? Ekran kartı driveri en sonda bir önce ki sürüm de fortnite ve bir kaç oyunda problem yaşıyorum. Oyun bile bu sürümü kullanma diyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Grafik driver ne hocam? Ekran kartı driveri en sonda bir önce ki sürüm de fortnite ve bir kaç oyunda problem yaşıyorum. Oyun bile bu sürümü kullanma diyor
Ekran sürücüsünü kast etmiştim. O zaman bilmiyorum hocam.

SadeceSeyf

80+ Gold

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Bu arada şaka yapıyorum hocam alınma sakın
Yok alınmadım reis, seviliyorsun ama bana kalırsa o kadar para döktün ve bunca zaman geçti hâlâ sorun yaşıyorsun. Ver iadeye kurtul.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu ekran kartını takmadan önce başka ekran kartın var mıydı? SIfırdan temiz windows kurmadıysan en azından DDU ile tüm ekran kartı sürücülerini kaldırıp AMD'nin sitesinden WHQL sürücüyü tekrar yükle.

Windowsta bir sorun olabilme ihtimaline karşı DISM komutlarını bir uygula.

Başka HDMI/DP kabloyu hem anakarttan hem de monitörden farklı soketlere takmayı dene ve iyice oturduğundan emin ol.

SadeceSeyf

80+ Gold
Yok alınmadım reis, seviliyorsun ama bana kalırsa o kadar para döktün ve bunca zaman geçti hâlâ sorun yaşıyorsun. Ver iadeye kurtul.
Vereceğim hocam ya haftaya lanet olsun valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ekran kartını takmadan önce başka ekran kartın var mıydı? SIfırdan temiz windows kurmadıysan en azından DDU ile tüm ekran kartı sürücülerini kaldırıp AMD'nin sitesinden WHQL sürücüyü tekrar yükle.

Başka HDMI/DP kabloyu hem anakarttan hem de monitörden farklı soketlere takmayı dene ve iyice oturduğundan emin ol.
Hocam birazdan bir kaç video daha atacağım beni rahatsız eden bir kaç video. Herkes görsün bilgilensin. Dediklerinizi de yapacğım

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Eğer imkanın varsa dediklerimi yaptıktan sonra ekran kartını başka bir bilgisayara takıp dene. Eğer onda aynı problemler olmazsa en azından sorunun ekran kartında değil sistemin diğer parçalarında olduğunu anlamış olur ve ona göre hareket edersin, iadeyle servisle uğraşmazsın.

SadeceSeyf

80+ Gold

Hocam ama asıl problem nerede biliyor musunuz ? Red Dead Redemption 2 oynarken gölgeler kare kare çıkıyor. Ağaçlar yağlı boya gibi duruyor. Asusu aradığımda bu şekil bir kaç problem aldık dedi. İnkar etme yok yani biz şimdi ne kadar uğraşssak da bir problem var yani. Yoksa niye evet bu şekil ekran kartları geldi desinler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom