Neler Yeni

asus rx6650xt 8gb vs gigabyte 3060 12gb

Halilefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Halil Yavuz
yok usta benim öyle yayın yazılım o tip şeyler yapmıyorum ben sadece 4 5k koyup kendi pc min üstüne oyun oynamaya kasa yükseltmek istiyorum
Yayın vs açarım diyorsan kesinlikle RTX 3060. Arkadaşların dediği gibi tokat manyağı felan da yapmaz. Aşağı yukarı muadil kartlar. Fiyat aynıysa Nvidia al.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
arkadaşlar merhaba itopyada 2 pc var aynı fiyata birinin ekran kartı ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC diğeri GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB işlemci de ryzen 5 5500 işlemciyi yükseltmek isterdim ama malesef param yetmiyor bu iki karttan sizce hangisi
6650 xt çok daha güçlü ama çok gariptir insanı bezdiriyor diye tercih edilmiyor. ve alanların çoğu bu yazılım problemi sürücü problemi yüzünden satıp 3060 12gb'ta veya 3060 8gb'ta geçiyor. kimisi performanstan çok beni rahat ettirsin uğraştırmasın anlamam etmem diyor çünkü.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yok usta benim öyle yayın yazılım o tip şeyler yapmıyorum ben sadece 4 5k koyup kendi pc min üstüne oyun oynamaya kasa yükseltmek istiyorum
İyi o zaman 6650xt daha iyi olur performans açısından ama satacak olduğun zaman rtx 3060 daha kolay satılır.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
kasada ekran kartı yükseltmesi yok ve benim onu yükseltme ihtimalim de yok param çok kısıtlı max 15k kullanım amacım da oyun amaçlı ama öyle ağır oyunlar değil çoğunlukla cs PUBG fifa 23 genellikle bu oyunları oynuyorum o yönden kart beni götürür baya bi süre
Rx serisi sizin işinizi görür aldığınız zaman da windows update'lerini kapatın. En kararlı amd sürümünü indirin. ondan sonra yok driver sorunu yok başka sorunlar diye bir durum kalmıyor ortada. (pcyi ilk aldığınızda kurduğu Amd sürücüsünü DDU ile kaldırın tabii ki önce de)
Ve kesinlikle Gigabyte Eagle, Windforce Modellerine bulaşmayın. Bu RTX modeli alınmaz çünkü.

Halilefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Halil Yavuz
Rx serisi sizin işinizi görür aldığınız zaman da windows update'lerini kapatın. En kararlı amd sürümünü indirin. ondan sonra yok driver sorunu yok başka sorunlar diye bir durum kalmıyor ortada. (pcyi ilk aldığınızda kurduğu Amd sürücüsünü DDU ile kaldırın tabii ki önce de)
Ve kesinlikle Gigabyte Eagle, Windforce Modellerine bulaşmayın. Bu RTX modeli alınmaz çünkü.
teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,563
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom