Flickering ekran kartıyla alakalı değil. Ayrıca yaşadığın olay Nvidia ekran kartıyla da yaşanabilir.alma kanka. nvidia bak aynı model kartta wattmanı geçtim "vga card is not supported by uefi driver" hatası alıyorum pc crashlıyor hard reset atıyorum windows onarıma giriyor aldıgıma bin pişman oldum en kısa sürede 3060 alıp gecegim. kartın performansı okey fps iyi fakat çok hata var flickring sorunu denen bişey var göz kırpma yapıyor yüksek hz 120 üstüne alırsan eger. coil whine 0'dı. tam sessiz calısıyor birde alt tab atınca bazen en cok wattmanı orda veriyor ztn oyundasın alt tab atıyorsun geri oyuna dönceen çöküyor ve her çöktüğünde bütün ayarları sıfırlıyor. oc yapmadım stock kullandım hatta saat hızını %85e kadar düşürdüm standartta %100de oluyor. sana burada 50 kişi gelip hiç sorun yaşamadım diyecektir ama sorun yaşama ihtimalin var ve çok çeşitli farklı sorunlar var. 6 yıl gtx 1060 kullandım hiç sorun yaşatmadı
coil whine her kartta cikar wattman şans isidir ya da parça kalitesine bağlidir ama 6700XT'de wattman hatasi cok az rastlanmistirasus dual Rx 6700xt ryzen5 5600 ile birlikte almayı düşünüyorum kullanan var mıdır?
Wattman hatası aldınızmı, kaç kere aldınız
Coil whine çıktımı
Cevaplarsanız sevinirim.
bende vertical header tarzı bir ekipman yok dostum arada fark var. anakartımın pcie4.0 slotuna bağlı ve aynı monitöru suan gt 1030da kullanıyorum flick olmuyorAlacaksan bunu al.
PowerColor RX 6700 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 6700 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 6700 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 12.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Flickering ekran kartıyla alakalı değil. Ayrıca yaşadığın olay Nvidia ekran kartıyla da yaşanabilir.
RTX 3070 Vertical “VGA card is not supported by UEFI driver” hatası
Benim elimde bir tane vertical var. Eski ekran kartım 1080 Ti derken görüntü alıyordum, sorun yoktu. Ekran kartımı satıp RTX 3070 aldım ve vertical ile bilgisayarıma taktım ve açtım, görüntü aldım ekran kartı gözükmüyordu. Güvenli modda DDU ile eski sürücüyü kaldırdım, sonra yeniden başlatıp...www.technopat.net
O zaman aldığın "kart" problemli. Firma değil yani. Zaten flickering problemi FPS farkından dolayı oluyor, kartı değiştirip FPS değerini arttırıyorsan olması normal.bende vertical header tarzı bir ekipman yok dostum arada fark var. anakartımın pcie4.0 slotuna bağlı ve aynı monitöru suan gt 1030da kullanıyorum flick olmuyor
masaüstünde youtube twitch izlerken ne fpsi hocam oyun filan açık değilken oluyor ztn chromeda yaniO zaman aldığın "kart" problemli. Firma değil yani. Zaten flickering problemi FPS farkından dolayı oluyor, kartı değiştirip FPS değerini arttırıyorsan olması normal.