Neler Yeni

Asus rx6700xt dual almayı düşünüyorum

ju3x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
asus dual Rx 6700xt ryzen5 5600 ile birlikte almayı düşünüyorum kullanan var mıdır?
Wattman hatası aldınızmı, kaç kere aldınız
Coil whine çıktımı
Cevaplarsanız sevinirim.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
alma kanka. nvidia bak aynı model kartta wattmanı geçtim "vga card is not supported by uefi driver" hatası alıyorum pc crashlıyor hard reset atıyorum windows onarıma giriyor aldıgıma bin pişman oldum en kısa sürede 3060 alıp gecegim. kartın performansı okey fps iyi fakat çok hata var flickring sorunu denen bişey var göz kırpma yapıyor yüksek hz 120 üstüne alırsan eger (165 bende). coil whine 0'dı. tam sessiz calısıyor birde alt tab atınca bazen en cok wattmanı orda veriyor ztn oyundasın alt tab atıyorsun geri oyuna dönceen çöküyor ve her çöktüğünde bütün ayarları sıfırlıyor. oc yapmadım stock kullandım hatta saat hızını %85e kadar düşürdüm standartta %100de oluyor. sana burada 50 kişi gelip hiç sorun yaşamadım diyecektir ama sorun yaşama ihtimalin var ve çok çeşitli farklı sorunlar var. 6 yıl gtx 1060 kullandım hiç sorun yaşatmadı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Alacaksan bunu al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alma kanka. nvidia bak aynı model kartta wattmanı geçtim "vga card is not supported by uefi driver" hatası alıyorum pc crashlıyor hard reset atıyorum windows onarıma giriyor aldıgıma bin pişman oldum en kısa sürede 3060 alıp gecegim. kartın performansı okey fps iyi fakat çok hata var flickring sorunu denen bişey var göz kırpma yapıyor yüksek hz 120 üstüne alırsan eger. coil whine 0'dı. tam sessiz calısıyor birde alt tab atınca bazen en cok wattmanı orda veriyor ztn oyundasın alt tab atıyorsun geri oyuna dönceen çöküyor ve her çöktüğünde bütün ayarları sıfırlıyor. oc yapmadım stock kullandım hatta saat hızını %85e kadar düşürdüm standartta %100de oluyor. sana burada 50 kişi gelip hiç sorun yaşamadım diyecektir ama sorun yaşama ihtimalin var ve çok çeşitli farklı sorunlar var. 6 yıl gtx 1060 kullandım hiç sorun yaşatmadı
Flickering ekran kartıyla alakalı değil. Ayrıca yaşadığın olay Nvidia ekran kartıyla da yaşanabilir.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
asus dual Rx 6700xt ryzen5 5600 ile birlikte almayı düşünüyorum kullanan var mıdır?
Wattman hatası aldınızmı, kaç kere aldınız
Coil whine çıktımı
Cevaplarsanız sevinirim.
coil whine her kartta cikar wattman şans isidir ya da parça kalitesine bağlidir ama 6700XT'de wattman hatasi cok az rastlanmistir

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Alacaksan bunu al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Flickering ekran kartıyla alakalı değil. Ayrıca yaşadığın olay Nvidia ekran kartıyla da yaşanabilir.
bende vertical header tarzı bir ekipman yok dostum arada fark var. anakartımın pcie4.0 slotuna bağlı ve aynı monitöru suan gt 1030da kullanıyorum flick olmuyor

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
düz 6700 var 5600 ile kullanıyorum tüm oyunları ultra oynayaibliyorum rahat şekilde 1 2 sefermi ne watman yedim oda minecraftta başka yemedim
baya oyun oynuorum hiç birinde yemedim rdr2 gta5 vesayre
coild whine ses gibi bişey heralde tam bilmiyorumda sesde yok
güncelleme geldi baya ama eskisi gibi watman yokmuş ben bayadır almıyom pc yi ilk aldıgımda almıştım bilgin olsun

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
bende vertical header tarzı bir ekipman yok dostum arada fark var. anakartımın pcie4.0 slotuna bağlı ve aynı monitöru suan gt 1030da kullanıyorum flick olmuyor
O zaman aldığın "kart" problemli. Firma değil yani. Zaten flickering problemi FPS farkından dolayı oluyor, kartı değiştirip FPS değerini arttırıyorsan olması normal.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
O zaman aldığın "kart" problemli. Firma değil yani. Zaten flickering problemi FPS farkından dolayı oluyor, kartı değiştirip FPS değerini arttırıyorsan olması normal.
masaüstünde youtube twitch izlerken ne fpsi hocam oyun filan açık değilken oluyor ztn chromeda yani :)

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
bende 6700xt kullanıyorum 2.5 yıllık kart daha wattman hatası yemedim nazar değmesin. yani nvdia tarafına göre fiyat avantajı harika.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
ryzen 5600 ve radeon asus dual 6650 xt kullanıyorum başta wattman hatası, screen flicrking sistemin aniden kapanıp vga card is not supported by uefi driver hatası vermesi, videolarda titreme kısmi olarak oyunlarda görüntünün rendarlanmaması gibi daha sayamadığım bir çok hatayı 4 aylık bir kısa sürede yaşadım. işlemci o kadar sıkıntı çıkarmasa da radeon gpu çok fazla hataya sahip eğer işlemciyi satın almadıysanız onuda 12 nesile çevirin ryzen 5xxx soc yapısı boşta extra 25w elektrik harcamasına sebep oluyor ve am5de bile bu sorun çözülebilmiş değil.

Top Bottom