Neler Yeni

Samsung s22 alınır mı

1905

80+ Silver
biraz bütçe çıkabilirseniz s23fe bakabilirsiniz. birkaç aya kadar sıfırı 18kdan satılıyordu hatta.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,991
İsim
Emir
Arasında 10k var maalesef bütçem o kadar çıkmıyor

5 saat derken bakılınca düşük gibi geliyor ama günü kurtarıyor diyorsunuz 15k bandında ben de gayet mantıklı geliyor ama millet nedense almayın demişler
Almak istiyorsaniz alin pisman etmez.Ilk haftalar alisma dureci oldugu icin 3.5saat falan verir fakat sonradan 5saatlere cikar.Ben 6.5saatleri bile gordugum oluyor.Şu aralar biraz dengesiz bazn 4 bazen 6 veriyor.Bu fyat bandinda da pisman edecegini sanmiyorum

PNSHER

80+ Bronze
Daha 18 ay Samsung Türkiye garantisi devam etmekte neden 2. El alınmaz dediniz merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günlük kullanım saatiniz neydi peki
Sadece sosyal medyada takılırken 5 saati geçmiyordu. Oyun oynarsam da en fazla 4 saat ekran süresi veriyordu.

xspinoza

80+
S22 çok hevesle almıştım çıktığı dönem yaklaşık 4-5 ay dayanabildim. Bataryası rezalet,yoğun kullanımda 3-4 kere şarj ediyordum. Ekranı söylenilen kadar iyi bir ekran değil, iPhone 11den geçmeme rağmen çok aman aman bi fark yoktu hissedemiyorsunuz günlük kullanımda. Kullandığı işlemcili hiç bir android telefonda kasma takılma olmamasına rağmen S22 yapıyor bunları. Arayüzü stabil hissiyatı vermiyor ve ısınıyor. Çok almanızı istiyeceğim bir cihaz değil.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Görkem çetinkaya
Daha 18 ay Samsung Türkiye garantisi devam etmekte neden 2. El alınmaz dediniz merak ettim

Günlük kullanım saatiniz neydi peki
2.ellere pek bulasmayin arkadas dogru soyluyor

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
Yavuz
Gündelik kullancaksa A35 te yeter. O bantta diğerleri mantıksız veya biraz daha çıkıp 2.el s23 alıcaksın.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Sarı siteden 17 aylık garantisi kalkmış cihazı 15.750 ye adaptörle birlikte anlaştım babama almayı düşünüyorum sizce ne derseniz kullanan var mıdır ya da uzun kullanımda(3) yıl gider mi günü nasıl atlatıyor mu cevaplarsanız sevinirim
fiyati guzel ama bataryasi baya baya kotu 1 yil kullanimda bile sizi sinir eder performans dert degilse A55-e bakin veya uzerine cikin S23-e falan bakin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,982
İsim
kilan embappe
5saat ekran suresi aliyorum.Bana 1gun yetiyor.F/p olarak direkt olarak alinir
5 saat çok az hocam?

Arasında 10k oynuyor peki bunu da düşündünüz mü?

Samsung tarafında önerdiğiniz cihaz var mı peki 16k bandında?
16K bandına samsung olarak premium cihaaz yok. Şu an S serisinde alınacak minimum cihaz S23 FE

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Sarı siteden 17 aylık garantisi kalkmış cihazı 15.750 ye adaptörle birlikte anlaştım babama almayı düşünüyorum sizce ne derseniz kullanan var mıdır ya da uzun kullanımda(3) yıl gider mi günü nasıl atlatıyor mu cevaplarsanız sevinirim
Bütçeniz ne kadar?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,991
İsim
Emir
5 saat çok az hocam?

16K bandına samsung olarak premium cihaaz yok. Şu an S serisinde alınacak minimum cihaz S23 FE
Cok az??Telefonu her gun 1 kere yogun kullanımda 2kere sarja takiyorum yetiyor.Telefonu gunluk kullanim icin kullanan birisine sarji yeterince gidiyor.Bu fiyata +6 +7saat telefon veren ayni donanima sahip telefon onerir misin?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,982
İsim
kilan embappe
Cok az??Telefonu her gun 1 kere yogun kullanımda 2kere sarja takiyorum yetiyor.Telefonu gunluk kullanim icin kullanan birisine sarji yeterince gidiyor.Bu fiyata +6 +7saat telefon veren ayni donanima sahip telefon onerir misin?
Lan sen normal olmayan şeyi rutin haline getirmişsin? 2 kere şarja takıyorum nedir Allah aşkına. Bir de diyor şarjı yeterince gidiyor.

Aynı donanımlara sahip olması önemsiz 4,5-5 saat ekran süresi verecekse.
Poco X6 Pro (Her şeyi ile daha üstün cihaz, işletim sisttemi olarak bence başarılı değil ama bu öznel)
Honor 200 (Başarılı bir cihaz, kamerası foto anlamında çok iyi, video anlamında zayıf.)
A55 (740K Antutu V10 çekmiş güçlü bir cihaz, batarya performansı da iyi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,880
Üyeler
163,232
Son üye
çağrıylmz