Asus Servisi Servispoint

Reaksiyon skoru
23
Merhaba arkadaşlar, ASUS RTX 3060 ekran kartım var. Ara sıra ekranda cızırtı gibi bir sorun oluyordu. BIOS güncellemesi yapıp PC’ye format attım, şimdilik düzelmiş gibi görünüyor, artık yapmıyor. Ama garantisinin bitmesine sadece 3 gün kaldı. ServisPoint bakıyormuş, isterseniz gönderip kontrol ettirebilirsiniz dediler. Açıkçası ServisPoint hakkında yapılan bazı yorumlar beni biraz korkuttu. Sizce göndermeli miyim, yoksa şu an sorun çıkarmıyorsa hiç ellemesem mi?

Allah kurtarsın demeye geldim valla yalan yok. :D

Coil whine normal diyip geri gönderecekler gerek yok. Kartların %90ında olan bir olay

Anlatmak istedim ama tam anlatamadım. Monitörde YouTube videosunu değiştirirken ekranın orta kısmında parazit gibi bir şey oluyordu, 1 saniyeden bile kısa sürüyordu.

Bir firmanın teknik servisinde çalıştığım dönemde ServisPoint'e birden çok kez ürün gönderdim hepsinde ilgilendiler, seri bir şekilde halledip geri gönderdiler ben problem yaşamadım. Firma olmasının bir önceliği olmuyor. Son kullanıcıyla aynı prosedürde işlem görüyor ürünler. Bence gönder en kötü bakım yapıp geri gönderirler zaten.

Babanızın ismi SERKAN mı? Tanıdığım bir Okan Demiray daha var çünkü :D
Diğer amcamda serkan demiray ama 2 kızı var :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir firmanın teknik servisinde çalıştığım dönemde ServisPoint'e birden çok kez ürün gönderdim hepsinde ilgilendiler, seri bir şekilde halledip geri gönderdiler ben problem yaşamadım. Firma olmasının bir önceliği olmuyor. Son kullanıcıyla aynı prosedürde işlem görüyor ürünler. Bence gönder en kötü bakım yapıp geri gönderirler zaten.
Bakım ben yaparım kart hard testler yaptım dünden beri üşenmedim filim izlir gibi gözlerim yaşardı ekran izlemekden

Babanızın ismi SERKAN mı? Tanıdığım bir Okan Demiray daha var çünkü :D
Babam hakan

Garanti 2 gün kaldı benim götüm yemiyor gönderdim bozarlar sonra tekrar göndercem bozuk derim garanti bitti para isterler

OCCT ve furmak testleri yaptım sabaha kadar dyinglight thebeast full ayar sonra cs2 full ayar oynadım donma kasma olmadı asla

Diğer amcamda serkan demiray ama 2 kızı var :)

Bakım ben yaparım kart hard testler yaptım dünden beri üşenmedim filim izlir gibi gözlerim yaşardı ekran izlemekden

Babam hakan

Garanti 2 gün kaldı benim götüm yemiyor gönderdim bozarlar sonra tekrar göndercem bozuk derim garanti bitti para isterler

OCCT ve furmak testleri yaptım sabaha kadar dyinglight thebeast full ayar sonra cs2 full ayar oynadım donma kasma olmadı asla
Tamam tanıyorum ben onları, selam söyle hepsine çok Serkan abiyi arada görüyorum zaten ama Okan abiyi falan bayadır görmedim.

Dün ekran kartım servispointten geldi.
85 derece gpu 112 derece hotspota ulaşıyordu ekran kartım ve kapanıyordu
servispoint bakım sonrası 50 derece gpu 68 derece hotspota ulaştı 4K testlerimde. Ben çok memnun kaldım. 1 hafta sürdü toplamda git gel kargo onarım derken.

Tamam tanıyorum ben onları, selam söyle hepsine çok Serkan abiyi arada görüyorum zaten ama Okan abiyi falan bayadır görmedim.
Reis özel dm nerden ulaşırım ekliyim seni

Dün ekran kartım servispointten geldi.
85 derece gpu 112 derece hotspota ulaşıyordu ekran kartım ve kapanıyordu
servispoint bakım sonrası 50 derece gpu 68 derece hotspota ulaştı 4K testlerimde. Ben çok memnun kaldım. 1 hafta sürdü toplamda git gel kargo onarım derken.
Ya 2 kere bende gönderdim bakım yapıldıydı sorun yaşamadım ama garanti 2 gün kalan cihaz olurda bozulur felan öyle gelir korku var daha garanti yok gönderememde

Geri