Neler Yeni

Asus setup için mouse önerisi

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
Klavyem rog strix flare 2
Monitör tuf gaming vg279ql3a

Bir mouse almayı düşünüyorum şuan elimde tuf gaming m3 var ama yıllardır kullanıyorum artık yoruldu ki hissettiriyor.
Ama asustan aşırı memnunum tekrar Asus almayı düşünüyorum bunlarla uyumlu olan rgbsi doyurucu bir mouse istiyorum. Sensörden falan anlamam öyle rekabetçi oyunlar da oynamam ya hikaye yada arkadaşlarla eğlencelik nadiren lol oynuyorum. Profesyonel bişey aramıyorum. Kablolu olsun fiyatı ayarlarım sorun değil dayanıklı olsun uzun süre kullanacağım çünkü. Önerilerinize açığım.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Eren Bilal Cihan

Bir mouse almayı düşünüyorum şuan elimde tuf gaming m3 var ama yıllardır kullanıyorum artık yoruldu ki hissettiriyor.
Ama asustan aşırı memnunum tekrar Asus almayı düşünüyorum bunlarla uyumlu olan rgbsi doyurucu bir mouse istiyorum. Sensörden falan anlamam öyle rekabetçi oyunlar da oynamam ya hikaye yada arkadaşlarla eğlencelik nadiren lol oynuyorum. Profesyonel bişey aramıyorum. Kablolu olsun fiyatı ayarlarım sorun değil dayanıklı olsun uzun süre kullanacağım çünkü. Önerilerinize açığım.
Rog keris alabilirsin kendim kullanıyorum gayet hoş duruşu olsun kullanımı olsun, kutu içeriğinden de yedek swicth ve skatezler çıkıyo 1 mouse parasına 2 mouse almış gibi oluyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rog keris alabilirsin kendim kullanıyorum gayet hoş duruşu olsun kullanımı olsun, kutu içeriğinden de yedek swicth ve skatezler çıkıyo 1 mouse parasına 2 mouse almış gibi oluyorsun

Bakıyorum hemen

Bu biraz fazla sade kalmış ben daha cafcaflı bişey arıyorum eminim çok güzel ve kalitelidir ama performans önceliğim değil pek görsel ve dayanıklılık önceliğim

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Eren Bilal Cihan
Bakıyorum hemen

Bu biraz fazla sade kalmış ben daha cafcaflı bişey arıyorum eminim çok güzel ve kalitelidir ama performans önceliğim değil pek görsel ve dayanıklılık önceliğim
Dayanıklılık var fakat görsellik konusunda doyurmamış olabilir

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Eren Bilal Cihan
Dayanıklılık var fakat görsellik konusunda doyurmamış olabilir
Bakıyorum hemen

Biraz daha görsel istiyosan rog chakram var oda baya pahalı

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Metehan

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

6 aydır kullanıyorum çok memnunum
Beyaz olanı çok güzel duruyor

Beyaz olanı çok güzel duruyor
Ama yine de sade geldi klavyenin yanında çok sade kalır daha renkli bişeyler lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom