- Konu Sahibi Konu Sahibi
Psuda sıkıntı olsa eski ekran kartımı çalıştırmazdı? Yani öyle olmalıŞimdi baktım 2.0 ama çok düşük bir ihtimal çalışmaması. Başka bir sorun olmalı . PSU kaynaklı olabilir başka PSU ile deneme ihtimaliniz var mı?
Psuda sıkıntı olsa eski ekran kartımı çalıştırmazdı? Yani öyle olmalıŞimdi baktım 2.0 ama çok düşük bir ihtimal çalışmaması. Başka bir sorun olmalı . PSU kaynaklı olabilir başka PSU ile deneme ihtimaliniz var mı?
Ekran kartsız onboard üzerinden görüntü alabiliyorsanız, GTX 750ti takılıyken onboard dan görüntü almayı deneyebilir misiniz?Eski ekran kartımı takınca hiçbir sıkıntı yok, görüntü geliyor
Onboard felan ne demek bilmiyorum ? bana şöyle salağa anlatır gibi ne yapmam gerekiyor anlatsanız detaylıEkran kartsız onboard üzerinden görüntü alabiliyorsanız, GTX 750ti takılıyken onboard dan görüntü almayı deneyebilir misiniz?
Onboard anakartın ekran görüntü çıkışı dır. Hemen her anakartta vardır. 750ti takılı iken monitörden gelen kabloyu anakarta takmalısınız o halde görüntü alırsanız anakartınız 750ti yı algılamıyor tanımıyor demektir malesef bios güncelleme ile çözmek mümkün değildir başka marka model bir 750 ti kullanabilirsiniz... Ama hem onboard hem kart üzerinden görüntü alamıyorsanız kesin olmamakla beraber bios güncelleme sorunu çözecektir.Onboard felan ne demek bilmiyorum ? bana şöyle salağa anlatır gibi ne yapmam gerekiyor anlatsanız detaylı
Ben bunu denediğimde biosu nasıl güncellerim bide bunun cevabını alabilirsem çok teşekkür ederimOnboard anakartın ekran görüntü çıkışı dır. Hemen her anakartta vardır. 750ti takılı iken monitörden gelen kabloyu anakarta takmalısınız o halde görüntü alırsanız anakartınız 750ti yı algılamıyor tanımıyor demektir malesef bios güncelleme ile çözmek mümkün değildir başka marka model bir 750 ti kullanabilirsiniz... Ama hem onboard hem kart üzerinden görüntü alamıyorsanız kesin olmamakla beraber bios güncelleme sorunu çözecektir.
Onu siz yapmayın tecrübeli bir bilgisayarcı ya yaptırın. Anakartınız kullanılmaz hale gelebilir.Ben bunu denediğimde biosu nasıl güncellerim bide bunun cevabını alabilirsem çok teşekkür ederim