Olduysa bile servisin bana bahsetttiği sey ile yaşadığım sorun ile alakası yok deseki tamiri su fiyat dese eyvallah diyecektim ama direk değişime gitti zaten belirttiği neden mantıksızBakımda sıkıntı olmuştur hocam o zaman.
Teşekkür ederim hocamİşin zor bu arada geçmiş olsun.
eski haline getiremezsin sıkıntı oradaValla garantiden birsey alabileceğimi düşünmüyorum ama bu cihazı nasıl eski haline getirebilirim onuda bilmiyorum
hangi asus servise verdinizOlduysa bile servisin bana bahsetttiği sey ile yaşadığım sorun ile alakası yok deseki tamiri su fiyat dese eyvallah diyecektim ama direk değişime gitti zaten belirttiği neden mantıksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam
Bakalım hocam duruma göre ne çıkacak bilemiyorum kurtarabildigimi kurtaricameski haline getiremezsin sıkıntı oradasıvı metal anakarta temas ettimi direkt yanar kısa devrede şu an temizlemeside aşırı zor ve kesin değil keşke içini açmasaydın
Thh de herkesin isi zor zatenürünün garantisi devam ederken işlem yaptırdıysan thhde işin zor
Kvk ankara servisihangi asus servise verdiniz
dışarıda bakım yaptırdığını söyledin mi serviseBakalım hocam duruma göre ne çıkacak bilemiyorum kurtarabildigimi kurtaricam
Thh de herkesin isi zor zatenbakicaz duruma göre
Kvk ankara servisi
sıkıntı o zaman asus desteğe bağlanıp bakımı dışarıda yaptırmam sorun olur mu de servis anakartın resmini çekiyor çünküSöylemedim hocam ama yapıldığı belli oluyordu kapton bant çekmiştik sıvı metalin çevresine
tamam o zaman twitter üzerinden servis kayıt non ile durumu detaylıca söyle ingilizce şeklindeZaten sordum hocam bi sakıncası yok dediler