Asus teknik servis 85 bin TL ücret çıkardı.

Bakımda sıkıntı olmuştur hocam o zaman.
Olduysa bile servisin bana bahsetttiği sey ile yaşadığım sorun ile alakası yok deseki tamiri su fiyat dese eyvallah diyecektim ama direk değişime gitti zaten belirttiği neden mantıksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşin zor bu arada geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam

Valla garantiden birsey alabileceğimi düşünmüyorum ama bu cihazı nasıl eski haline getirebilirim onuda bilmiyorum
eski haline getiremezsin sıkıntı orada :D sıvı metal anakarta temas ettimi direkt yanar kısa devrede şu an temizlemeside aşırı zor ve kesin değil keşke içini açmasaydın

Olduysa bile servisin bana bahsetttiği sey ile yaşadığım sorun ile alakası yok deseki tamiri su fiyat dese eyvallah diyecektim ama direk değişime gitti zaten belirttiği neden mantıksız

Teşekkür ederim hocam
hangi asus servise verdiniz

eski haline getiremezsin sıkıntı orada :D sıvı metal anakarta temas ettimi direkt yanar kısa devrede şu an temizlemeside aşırı zor ve kesin değil keşke içini açmasaydın
Bakalım hocam duruma göre ne çıkacak bilemiyorum kurtarabildigimi kurtaricam

ürünün garantisi devam ederken işlem yaptırdıysan thhde işin zor
Thh de herkesin isi zor zaten 😅 bakicaz duruma göre

hangi asus servise verdiniz
Kvk ankara servisi

Bakalım hocam duruma göre ne çıkacak bilemiyorum kurtarabildigimi kurtaricam

Thh de herkesin isi zor zaten 😅 bakicaz duruma göre

Kvk ankara servisi
dışarıda bakım yaptırdığını söyledin mi servise

Servisler kar ediyor böyle :kekw: Kuzenim nanosim girişine kalın sim sokmuştu, çıkaramayınca servise götürdük cihazı, adamlar anakart değişti. Değişim ücretsiz olmuştu ama giren telefon firmasına girmişti, muhtemelen o anakartı da başka cihaza takmışlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,073
Üyeler
183,056
Son üye
Lilzay23
Geri