Asus teknik servis 85 bin TL ücret çıkardı.

Servisler kar ediyor böyle :kekw: Kuzenim nanosim girişine kalın sim sokmuştu, çıkaramayınca servise götürdük cihazı, adamlar anakart değişti. Değişim ücretsiz olmuştu ama giren telefon firmasına girmişti, muhtemelen o anakartı da başka cihaza takmışlardır.
Bu kez giren bana girdi gibi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi fiziksel bir zarar olmadığı müddetçe sorun yok dediler

bende işe yaradı alüminyum kasa cihazım yamulmuştu kasa değişimi lazım ücretli fiziksel hasar var dediler global servisle iletişime geçmiş ücretsiz değişim yapıldı
Bi denerim hocam teşekkür ederim asus'u etiketlemem mi gerekiyor daha hic X kullanmadım

Bana normal bir arıza nedeni verseler zaten kabul edicektim ama direk olmadık bir sebepten anakart değişimine gittiler sıvı metal anakartta zarar vermiş olsa bu cihazın yine 100watt'ın üstünde çalışabilir mi hocam? Direk anakart çöp olur cihaz çalışmaz bu hesaba bakarsak
Bana da öyle geliyor da hocam bu işleri servise bırakmak lazım sonra böyle bahaneler uydurabiliyorlar. Başka servis yok mu bir de onu denesen

Bana da öyle geliyor da hocam bu işleri servise bırakmak lazım sonra böyle bahaneler uydurabiliyorlar. Başka servis yok mu bir de onu denesen
Ben cihazı yaptığım adamla biraz daha deneyeyim en kötü bilindik servislere göndericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tr asus servisleri rezalet
Malesef bilindik servislere göndermek şart

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Valla garantiden birsey alabileceğimi düşünmüyorum ama bu cihazı nasıl eski haline getirebilirim onuda bilmiyorum
Ya iyi bir tamirci bulacaksınız
Ya da parçaları alıp sıvı metal soğutmalı veya iptalli toplayacaksınız.

Sene başında üşendim arkadaşa loq macun değiştirttim.
Ekranı mahvetti sağolsun Lenovo benim hatamı ücretsiz garantiden telafi etti.

Araştırın derim yabancı forumlarda.

Acer Asus aynı servis firması bakiyor. Kısaca getirme yorma bizi ücreti çıkartmışlar.

Anakart üzerinde temas etmemesi gereken bir bölgeye sızan sıvı metalin iletken yollara veya elektronik bileşenlere zarar vermesi durumunda, teknik servis onarım yoluna gitmez ve doğrudan anakart değişimi yapar(kolay olduğu için).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri