Asus tuf a15 2024 model m2 ssd önerisi

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
daha önce m2 kullanmadım normal sata ssd ler haricinde. 2280 uzunluğunda PCIe 4.0 NVMe m2 ariyorum 2tb.
kullanım amacı: depolama - oyun - uzun ömürlü.
kingston - Samsung ikisinden birisini düşünüyorum daha çok aklımda samsung var ama kararsızım

daha önce m2 kullanmadım normal sata ssd ler haricinde. 2280 uzunluğunda PCIe 4.0 NVMe m2 ariyorum 2tb.
kullanım amacı: depolama - oyun - uzun ömürlü.
kingston - Samsung ikisinden birisini düşünüyorum daha çok aklımda samsung var ama kararsızım

çakma ssd ler gördüm ama bunu ilkez görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi sende ne var öneri ala bilirmiyim?
SATA 3.0 SSD kullanıyorum. Bendeki uymayacaktır.

sandisk in flasbellek lerini biliyorum da ssd sini hiç görmemiştim iyi mi? peki bu?
İyidir. WD'nin bilinen ve kaliteli 2 modeline göre az daha iyidir, 4.5k civarında fiyatı kötü değildir.

İyidir. WD'nin bilinen ve kaliteli 2 modeline göre az daha iyidir, 4.5k civarında fiyatı kötü değildir.
bunu listeye kaydediyorum

bu ikisinin arasındaki fark nedir?

bunu listeye kaydediyorum

bu ikisinin arasındaki fark nedir?
Birisi orta seviye DRAM'siz, birisi üst seviye DRAM'li SSD. Teknik olarak da aralarında her yönden kalite farkı bulunuyor. Renegade iyi SSD'dir ancak 6.6k fiyatı epey yüksek. Exceria Pro modeli 5.2k fiyata ara sıra satılıyor, fiyatından ötürü daha iyi olur. Bütçeye göre Extreme veya (indirimle) Exceria Pro alınabilir.

Birisi orta seviye DRAM'siz, birisi üst seviye DRAM'li SSD. Teknik olarak da aralarında her yönden kalite farkı bulunuyor. Renegade iyi SSD'dir ancak 6.6k fiyatı epey yüksek. Exceria Pro modeli 5.2k fiyata ara sıra satılıyor, fiyatından ötürü daha iyi olur. Bütçeye göre Extreme veya (indirimle) Exceria Pro alınabilir.
yardımın için teşekkür ederim. son soru Renegade diğer forumlarda baktım tavsiye edildiğini gördüm bu ssd yi hiç düşünmeden alsam sorun olurmu?

yardımın için teşekkür ederim. son soru Renegade diğer forumlarda baktım tavsiye edildiğini gördüm bu ssd yi hiç düşünmeden alsam sorun olurmu?
Rica ederim. Sorun olmaz. Fiyatı 5.5-6k arasında olursa daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,014
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri