Yardım Asus Tuf A15 Düşük Fps ve Fps Drop

Reaksiyon skoru
0
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 9 8945H
RAM: 16 GB DDR5 5600 MHz (Micron)
GPU (Harici): NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB GDDR6
GPU (Dahili): AMD Radeon 780M Graphics
Anakart: ASUSTeK FA507UI

Oyunlarda almam gereken fps değerlerinin altında fps değerleri alıyorum ve özellikle lolde oyun 150 160 fpslerde seyrederken (özellikle ekranın farklı noktalarına hızlıca click atınca) fpsim anlık 50 60 lara kadar düşüyor ardından tekrar yükseliyor. Birçok şey denedim fakat işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

cihaz ısınan bır model o yuzden fps droplar yasanması gayet normal

Hwinfo ile oyun oynarken ortalama cpu sıcaklık değerim 66 67 lerde performansı etkileyecek kadar kötü bir sıcaklık mı ?

Hwinfo ile oyun oynarken ortalama cpu sıcaklık değerim 66 67 lerde performansı etkileyecek kadar kötü bir sıcaklık mı ?
maale3sef aynı problemlerı bende yasıyorum aynı cıhazın 7735hs ve 4050 lı modelını kullanıyorum anlamsız droplar oluyor sorunu ıslemcıyı ghelper dan watt kısarak sıcaklıgını dusurmekte buldum tabı cok cok az da olsa performans da dusuyor ama sıcak calısmasından ıyıdır

ben de dediğini şimdi bi denedim çok bir şey değişmedi yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim

ben de dediğini şimdi bi denedim çok bir şey değişmedi yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim
rıca ederım keske yardımcı olabılsem ama laptop ların kaderı maalesef

soğutucu alınca çözülür gibi

konudaki üyeler bilgisayarlarınız için bir tane thermalright heilos veya honeywell ptm7950 satın alıyorsunuz ve bilgisayara uyguluyorsunuz sıcaklık değerleri iyi bir seviyede stabil olacaktır (garanti kapsamında olan bilgisayarlar için uygulamayın, garantiyi etkiliyor)

Laptop soğutucum var ve genel anlamda sıcaklık değerlerim çok yüksek değil diye düşünüyorum ama aralık olarak biliyorsan oyun içinde sıcaklık değerlerim kaç olmalı ?

Geri