Ryzen olması daha iyi bence pilde daha çok gider en azından bende 4050 loq var 3 4 saat felan götürüyor sadecegüzel cihaz alınır fakat ryzen olmasa iyidi
ben olsam 4060lisibj alirinBaba cevap verin la gözünüzü seveyim
mux switch var ryzen guc tuketiminde intelden daha az tuketiyor 8 saat batarya suresi oluyor dahili kart ileRyzen olması daha iyi bence pilde daha çok gider en azından bende 4050 loq var 3 4 saat felan götürüyor sadece
Asus daha iyi.Acer Nitro 5 Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD RTX4050-6GB Dos15.6 144Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLZEY.00D
Amazonda bu var hangisi beyler
Benim loqdada mux switch var hocam ama maalesef Intel oldugundan dolayı 3 4 saat Max görüyorben olsam 4060lisibj alirin
Mesaj otomatik birleştirildi:
mux switch var ryzen guc tuketiminde intelden daha az tuketiyor 8 saat batarya suresi oluyor dahili kart ile
aldık bakalım acerle arasında çok gittim geldim ama hayırlısı olsun.Aynı laptobun N11 fiyatı 29 bin oldu. Burdada yakında fiyatı uçuracaklar.
25k bandında gaming laptop arayanlar için son fırsat olabilir.
Stokta hatta 24.224TL 8gb ram ekledin mi on numara ürün olur.oğlum bugün alacaktım stok bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun yerine ne önerirsiniz araştırdım çok iyi kaptırmış harbi
İyi bak kanka değilStokta hatta 24.224TL 8gb ram ekledin mi on numara ürün olur.
Stoklar bitmiş. Detaylı bilgide aldım bundan sonraki gelicek ürünler zamlı tarifeden gelicekmis.