Asus Tuf A15 mi Acer Nitro V15 mi

konzema

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
50000
Veya bu fiyat bandında daha iyi bir laptop varmı. Gamegaraj laptoplara güvenemiyorum şimdiden teşekkürler.

Gamegaraja güvenememesi için hiçbir sebep yok

gamegaraj tabii ki. yoksa a15

güvenemiyorum hocam ya gamegaraj laptoplara herkes farklı bir şey diyor laptop için
Satış sonrası destek açısından endişeleriniz varsa asıl güvenmemeniz gereken markalar asus ve acer'dır.

Veya bu fiyat bandında daha iyi bir laptop varmı. Gamegaraj laptoplara güvenemiyorum şimdiden teşekkürler.
Bende asus tuf kullanıyorum güzel cihaz al geç gamegaraj alma türk malı alınmaz asus varken gamegaraj alınmaz.

Satış sonrası destek açısından endişeleriniz varsa asıl güvenmemeniz gereken markalar asus ve acer'dır.
neye dayanarak söyliyon bunu asus veya acer kullandında mı söylüyon asıl kullanan benim bakım için verdim 4 günde elime geri ulaştı mükemmel hizmetleri

Acer v15 modelinin aynısı bende var. İşlemcisi 100 dereceleri görüyor. 1 ay sonunda Anakart arıza verdi. Değişim yapıldı. İçini açarsan , ram takviye vs garanti dışı kalıyor. İşlemci için hangi macun denediysem watt kısıtlaması yapsa da 80 95 lere anlık 100 dereceleri buluyor. Anca turbo modu kapatınca sıcaklık düşüyor. İşlemcinin gücünü kullanmıyorsunuz. Ses dışında çok iyi sayılmaz. Termal ped uyguladım işlemciye içi açıldığı için cpu 80 85 maks gördü. Çok uyguna aldığım ve termal ped uyguladıktan sonra çok mennunum. O fiyatlara değmez dostum bence. İçi de böyle

Ekler

• IMG_20250908_220345.webp
    IMG_20250908_220345.webp
    1.1 MB · Hit: 7
asus msı global markalar gamegarajın laptop çıkaralı ne kadar olduki daha yeni piyasaya sürülmeye başlandı

neye dayanarak söyliyon bunu asus veya acer kullandında mı söylüyon asıl kullanan benim bakım için verdim 4 günde elime geri ulaştı mükemmel hizmetleri
İmzandaki laptoptan tr ye geldiğinde ilk alanlardan biriyim. Asusu da aceri de kullandım. Servise bakım için laptop göndermişsin boş beleş konuşuyorsun. Asus ve acer'a ortak hizmet veren sms infocom denen servis belki de en kötü satış sonrası desteğe sahip servislerden biridir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri