Neler Yeni

Asus TUF a15 Performans Sorunu

eemreserr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Eser
Öncelikle herkese merhaba, Asus Tuf a15 r7 7435hs rtx4060 laptop sahibiyim alalı daha yeni 1 ay oldu. çok az oyun oynadığım için fark etmedim am cihazda sanırsam performans sorunu var birkaç sorunla daha birlikte. bunların hangisi normal normal değil çok çözemedim. listeleyeceğim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1- Fanlar dönmüyorken bile bilgisayardan hafif cızırtı sesi gelmesi
2- fanlar yüke binince arkada konuşma + televizyon + fan sesi + oyun sesine rağmen belirgin bir fan cızırtısı
3- sadece video izlerken bile işlemcinin 70 derecede kalması (az önce webde gezinirken armoury cratei açtım ve 86 derecedeydi şok oldum)
4- ışık süzmesi (lcd panel ama yeni cihaz olmasına rağmen aşırı geldi)
5- klavyede parlaklık azaltma tuşunun sanki üstüne bir şey dökülmüş gibi geri yavaş dönmesi 9 tuşunun basarken diğer tuşlar gibi tok bir ses değil de farklı ince ve sesli bir ses çıkarması
6- ekran kartı hiçbir zaman tam kullanılmıyor %60 falan sürekli

başka bir arkadaşımda f15 var (aynı cihaz sadece işemci a serisinde ryzen f de intel) bu sıkıntılar yok ve cihazı benimkinden çok daha eski. garantiye yollasam muhtemelen normal diyip yollayacaklar. ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

tüm driverlarım güncel

TrMarko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
erdi
Ben Acer nitro almıştım dedigin gibi sesler geliyordu fan takılıyordu donuyodu (yenisini yollamışlardı ) sen yinede garantiye kapsamındaysa yola sen açma içini gerkirse iade yoluna bak

eemreserr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Acer nitro almıştım dedigin gibi sesler geliyordu fan takılıyordu donuyodu (yenisini yollamışlardı ) sen yinede garantiye kapsamındaysa yola sen açma içini gerkirse iade yoluna bak
Teşekkürler öyle yapacağım

Top Bottom