Neler Yeni

Asus TUF a15 Performans Sorunu

eemreserr

80+
Reaksiyon skoru
10
Öncelikle herkese merhaba, Asus Tuf a15 r7 7435hs rtx4060 laptop sahibiyim alalı daha yeni 1 ay oldu. çok az oyun oynadığım için fark etmedim am cihazda sanırsam performans sorunu var birkaç sorunla daha birlikte. bunların hangisi normal normal değil çok çözemedim. listeleyeceğim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1- Fanlar dönmüyorken bile bilgisayardan hafif cızırtı sesi gelmesi
2- fanlar yüke binince arkada konuşma + televizyon + fan sesi + oyun sesine rağmen belirgin bir fan cızırtısı
3- sadece video izlerken bile işlemcinin 70 derecede kalması (az önce webde gezinirken armoury cratei açtım ve 86 derecedeydi şok oldum)
4- ışık süzmesi (lcd panel ama yeni cihaz olmasına rağmen aşırı geldi)
5- klavyede parlaklık azaltma tuşunun sanki üstüne bir şey dökülmüş gibi geri yavaş dönmesi 9 tuşunun basarken diğer tuşlar gibi tok bir ses değil de farklı ince ve sesli bir ses çıkarması
6- ekran kartı hiçbir zaman tam kullanılmıyor %60 falan sürekli

başka bir arkadaşımda f15 var (aynı cihaz sadece işemci a serisinde ryzen f de intel) bu sıkıntılar yok ve cihazı benimkinden çok daha eski. garantiye yollasam muhtemelen normal diyip yollayacaklar. ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tüm driverlarım güncel

Ben Acer nitro almıştım dedigin gibi sesler geliyordu fan takılıyordu donuyodu (yenisini yollamışlardı ) sen yinede garantiye kapsamındaysa yola sen açma içini gerkirse iade yoluna bak

Ben Acer nitro almıştım dedigin gibi sesler geliyordu fan takılıyordu donuyodu (yenisini yollamışlardı ) sen yinede garantiye kapsamındaysa yola sen açma içini gerkirse iade yoluna bak
Teşekkürler öyle yapacağım

dostum 1. normal 3. şikayetinin çözümü de laptopu garantiden değiştirsen bile g helper kullanmak maalesef ben ve asus laptop kullanan arkadaşlarım sorunu böyle çözdük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,028
Üyeler
173,294
Son üye
PATATEEES
Geri