HmzaY
80+ Gold
Dahası
Çıkıyor ama boost hızında durmadığı için sürekli, 45 derecelerde geziyor (hava 30 derece)Fan gayette açıyor boşta 37 db ... Elimdeki cihazı bana öğrettin . Tamamiyle güç yönetimiyle alakalı bir durum . İşlemci güç yönetimini kıs bak bakıyım boost frekansa çıkıyor mu ?
Ayrıca keşke elindeki cihazı sana öğretebilsem de gelip burada bilmişlik taslamasan.
Hiç bir laptop ile kucakta bilgisayarı zorlayacak bir oyun oynayamazsın, hepsi ısınır. (70 derece ve üstü hava üfler dışarı)Hala hiçbir laptop demeye devam et . Direk marka model verdim sana . Ağırlığı da benzer . Günün koşuluna göre bileşenleri de o günün bileşenleri ile benzer.
Lenovo ile oynayınca da hiç bir sorun yok aynen.Aç GTA 5 1-2 saat oyna kucağında hiçbir sorun yok .
Evet eksik inceleme yapıyorsun, videonun değeri yok.Aklımda cinebench ve render programları , tek farkımız o videodan render programları çünkü .
Aynı küçük hacimde durdukları için 3-4 derece kadar ekstra ısınmaya sebep oluyor.68 derecede çalışıyor ramler, ramın üstünde aliminyum blok olmasına rağmen. Ramle işlemci arası da 4 parmak var . Çok ciddi etki edeceğini düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yakında inceleme yapacağım. İnceleme nasıl yapılırmış izlersin
Son düzenleme: